Druhá séria „Emily in Paris“, v hlavnej úlohe s Lily Collins a Lucasom Bravo vás už čaká.

Konečne sme sa dočkali druhej série „Emily in Paris“, ktorá nám popri všetkých drámach, sci-fi a katastrofických seriáloch priniesla aj trochu romantiky a sladkých ilúzií.

Druhá séria sa rozbieha po spoločnej noci Emily a Gabriela. Emily, ktorá si myslela, že vidí príťažlivého Gabriela naposledy, si nepremyslela následky svojho náhleho emocionálneho rozhodnutia. Aj keď Gabriel bol bývalým priateľom jej kamarátky Camille, nič to nemení na veci, že toto sa kamarátkam nerobí. A preto sa Emily snaží túto skutočnosť ukryť a pokračovať v priateľstve s Camille.

Aby sa odpútala od spleti milostného trojuholníka s Gabrielom a Camille, Emily nájde novú lásku v podobe Alfieho. Lucien Laviscount a Lily Collins zdieľajú na obrazovke sladkú a jednoduchú chémiu, ale diváci vedia, že Emily má stále otvorené oči pre Gabriela.

V tejto sérii bude mať väčší priestor aj Mindy (Ashley Park), ktorá sa rozhodne venovať svojej speváckej kariére na plný úväzok a je prijatá do kapely. Jej talent je neopísateľný a seriál výrazne dopĺňa po hudobnej stránke.


Netflix

2. séria filmu „Emily v Paríži“ prináša sviežu kameru Stevena Fierberga, ktorý natáča Paríž tak nádherne, že to nabudí vašu vnútornú túžbu tam čo najskôr ísť. Obidve série Emily v Paríži si teraz môžete pozrieť na Netflixe.

Viac o téme: #emilyinparis #lilycollins #lucasbravo #Netflix