Charizmatický Till LindemannI, líder kultovej skupiny Rammstein vystúpi na turné ICH HASSE KINDER TOUR 2022.

Ticketmedia sk

Priemyselný metalový génius, frontman a hlas skupiny Rammstein, trojnásobný víťaz ocenenia „Cena ECHO“, sa so svojou kapelou predstaví v Bratislave po prvýkrát na samostatnom koncerte v rámci európskeho turné 2022 „ICH HASSE KINDER“.

Till LINDEMANN nie je len talentovaný hudobník, TILL je fenomén, jeho koncerty sú pôsobivé ako sopečná erupcia, keď ste v epicentre a zároveň spievate s maximálnym výkonom „Steh Auf !!“.

TILL LINDEMANN má milióny fanúšikov po celom svete, má neuveriteľnú charizmu, umenie a niekedy desivú energiu a hlasovú silu. V „Ich Hasse Kinder“ uvidíte a budete počuť, čím je TILL LINDEMANN preslávený po celom svete, viac metalových, starých i nových piesní, viac videí, špeciálnych efektov a budete cítiť neskutočnú energiu jedného z najlepších frontmanov rocku.


UMG_MK (v mene spoločnosti Vertigo Berlin); ASCAP, UMPG Publishing, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM, CMRRA, Forward Music Publishing Co., Ltd., LatinAutorPerf, LatinAutor – UMPG a spolky vlastníkov práv na hudbu (4)

Viac o téme: #ichhassekinder #Rammstein #tilllindemanni #tour2022