Dramatický britský seriál „Stay Close“ od tvorcov The Stranger a Safe už teraz na Netflixe.

Ak sa vám páčili seriály ako The Stranger alebo Safe, máme pre vás dobrú správu. Ďalšia adaptácia dramatického seriálu Stay Close od spisovateľa Harlana Cobena je tu.

Na základe Cobenovho románu, ktorý sa odohráva v Atlantic City, New Jersey, USA, sa adaptácia Netflix presunie na pobrežie Spojeného kráľovstva. Natáčanie prebiehalo v Manchestri a okolí a aj v Blackpoole, a fanúšikovia môžu očakávať klasický britský thriller.

Traja ľudia, ktorí žijú pohodlným životom, skrývajú temné tajomstvá, o ktorých netušia ani ich najbližší. Megan je pracujúca matka troch detí. Ray, kedysi sľubný dokumentárny fotograf uviazol v slepej uličke a hľadá bohaté detské celebrity. A Broome je detektív, ktorý nedokáže zabudnúť na 17 ročný prípad nezvestnej osoby.

Lorraine, stará priateľka z Meganinej minulosti, prináša šokujúce správy, ktoré ovplyvnia všetky tri postavy. Aký bude ďalší krok, keď sa ich minulosť vráti a hrozí, že zničí ich životy a životy ľudí okolo nich?

V hlavných úlohách uvidíte Cush Jumbo (The Good Fight, The Good Wife, Deadwater Fell) ako Megan/Cassie. James Nesbitt (Cold Feet, The Missing, Bloodlands) hrá Brooma, detektíva, ktorý spolupracuje so svojou bývalou partnerkou Erin Cartwright (Jo Joyner). Richard Armitage (The Stranger, The Hobbit, Hannibal) hrá Raya, talentovaného fotografa, ktorý teraz pracuje ako papparazzi.


Netflix

Strašidelný dvojminútový trailer ukazuje, ako Megan (Jumbo) čelí tajomnej Lorraine (Parrish), ktorá ju volá ‚Cassie‘. Medzitým detektív Broome (Nesbitt) vyšetruje zmiznutie dvoch mužov a Ray (Armitage) má problém vyhnúť sa vlastnej minulosti…

Viac o téme: #dráma #harlancoben #krimi #mysteriózny #stayclose #triler