Niektoré veci sú lepšie, čím sú staršie. Napríklad červené víno, sebavedomie alebo Matt Bianco.

Predpredaj.SK

Matt Bianco bol populárny hlavne v Európe a aby sa dostali na americký trh najali si ako producenta Emilia Estefana manžela speváčky Glorii Estefan a nahrali spolu Indigo so singlami. „Don’t Blame It On That Girl“ a „Good Times“, vydané v roku 1988. Ďalšia pieseň „Wap Bam-Boogie“ sa stala európskym singlom roka.

Legendárnu britskú skupinu, pomenovanú po imaginárnych špionážnych šesťdesiatych rokoch v osemdesiatych rokoch, obdivujú po celom svete pre hity ako “Half A Minute”, “Get Out Of Your Lazy Bed”, “Whose Side Are You On?” alebo “Yeh Yeh”.

Na pätnástom albume “Gravity” frontman, vokalista a textár Mark Reilly spolupracoval s džezovým saxofonistom Davom O Higginsom a jeho skupinou. Martin Shaw (trúbka), Graham Harvey (klavír), Geoff Gascoynne (kontrabas), Sebastiaan De Krom (bicie) hrajú tiež v skupine Jamieho Calluma a Elisabeth Troy, vokály. Spolupracovala aj švédska hviezda Magnus Lindgren (saxofón a flauta).


WMG (v mene spoločnosti East West Records UK Ltd); Warner Chappell, Polaris Hub AB, CMRRA, ASCAP, LatinAutorPerf, UMPI a spolky vlastníkov práv na hudbu (8)

Ich poslaním je oživiť a modernizovať bossa a džezové korene Matta Bianca a pritom nadviazať plynule na predchádzajúce úspechy, budované na jasne rozpoznateľnom hlase ako suché Martini, Marka Reillyho. Výsledkom je energický a predsa uvoľnený súbor desiatich originálnych pesničiek s dostatočnou príťažlivosťou, aby sa zapáčil najinteligentnejším obdivovateľom a mnohým novým fanúšikom, ktorých mohol nadchnúť džez, prezentovaný Gregory Porterom alebo Jamie Cullumom.

Koncert sa uskutoční 4. júla 2022 na nádvorí zámku z 13. storočia v Pezinku. Vstupenky si môžete kúpiť už teraz na Predpredaj SK.

Viac o téme: #getoutofyourlazybed #halfaminute #koncert #mattbianco #Pezinok #whosesideareyouon #yehyeh