Guns N‘ Roses oznamujú vydanie nového štvorskladbového EP Hard Skool.

Guitarworld com

Už 25. februára 2022 vyjde štvrtá rozšírená EP americkej hardrockovej skupiny Guns N‘ Roses po singli ‚Hard Skool‘, ktorý vyšiel minulý rok.

Pozostáva z dvoch nedávnych singlov a dvoch živých skladieb a bude to prvé vydanie s gitaristom Slashom a basgitaristom Duffom McKaganom od ich opätovného pripojenia sa ku kapele v roku 2016.

Pre Guns N‘ Roses bolo niekoľko rušných mesiacov. Napriek tomu, že kapela bola uprostred amerického turné s Mammoth WVH na čele s Wolfgangom Van Halenom, kultová rocková skupina si stále našla čas na vydanie dvoch nových skladieb za toľko mesiacov, Hard Skool a Absurd. A hoci Hard Skool nie je plnohodnotným albumom, fanúšikovia GNR sa konečne majú na čo tešiť – aj keď už počuli dve nové skladby z EP.

„Nikdy neexistoval priamy plán, ako veci robíme.“ povedal McKagan. „Album je skutočný, ale zábavná a skvelá časť Guns N‘ Roses je, že o tom naozaj nehovoríme. Čo sa stane potom, sa jednoducho stane.“ doplnil.

Kapela pokračuje vo svojom hektickom turné We’re F’N Back, pričom zástavku budú mať aj 18. júna 2022 na pražských Letňanoch.


UMG (v mene spoločnosti Geffen Records); Wixen Music Publishing, Inc., UMPI, UMPG Publishing a spolky vlastníkov práv na hudbu (1)

Tracklist nového EP ‚Hard Skool‘:
1. Hard Skool
2. ABSUЯD
3. Don’t Cry (Live)
4. You’re Crazy (Live)

Viac o téme: #album #EP #gunsn-roses #hardskool #novinka