Fanúšikovia Outlandera sa už nevedia dočkať jeho šiestej série, ktorá prichádza túto jar.

Radiotimes com

Starz konečne potvrdil, kedy sa na naše obrazovky dostane šiesta séria Outlandera a my sa už nevieme dočkať jeho návratu.

Predstaviteľka Outlanderu Caitriona Balfe poskytla divákom pohľad na to, čo sa chystá v šiestej sezóne, ktorá je založená na šiestej knihe zo série Outlander od Diany Gabaldon „A Breath of Snow and Ashes“. „Myslím, že v tejto sezóne uvidíme veľa vecí, ktoré menia pohľad Claire a Jamieho na to, kde stoja v rámci svojej komunity,“ povedala. „A určite časť jej bujarosti a slepej viery v to, že robí správnu vec sa v Claire trochu pribrzdila.“

Kvôli neúspechu produkcie súvisiacemu s COVID-19 bude šiesta sezóna Outlanderu kratšia ako zvyčajne, len s ôsmimi epizódami, ale v už potvrdenej siedmej sérii by mal byť počet dielov dvojnásobný.

„Sme tak nadšení, že nám Starz dal príležitosť pokračovať vo výpravnej ceste Outlanderu,“ uviedol showrunner Matt Roberts vo vyhlásení z marca 2021. „Nemôžeme sa dočkať, kedy sa dostaneme do miestnosti pre spisovateľov a začneme „rozbíjať“ román Diany Gabaldon „Echo in the Bone“. Tešíme sa, že fanúšikom poskytneme ďalšiu sériu tohto vzrušujúceho príbehu.“


STARZ

6. séria Outlandera bude mať premiéru na Starz Play vo Veľkej Británii 6. marca 2022. Prvá epizóda bude predĺženou epizódou, ktorá štýlovo privíta fanúšikov show.

Viac o téme: #6seria #caitrionabalfe #duncanlacroix #Outlander #samheughan #stephenwalters #tobiasmenzies