Dlhoočakávaný dobrodružný film „UNCHARTED“ v hlavnej roli s Tomom Hollandom a Markom Wahlbergom už čoskoro v kinách.

Whattowatch com

Tom Holland, vzbudzujúci celosvetovú chválu za „Spider-Man: No Way Home“, prechádza na novú franšízu Sony  „UNCHARTED“, ktorá je adaptáciou populárnej akčnej dobrodružnej videohernej série Naughty Dog.

Holland sa v hlavnej úlohe predstaví Nathan Drake, svetobežný lovec pokladov, ktorý sa po boku svojho partnera Victora „Sullyho“ Sullivana, ktorého hrá Mark Wahlberg, a darebáka Antonia Banderasa dostane do nejakých smrteľných škandálov. V akčnom dobrodružnom epose, ktorý sa rozprestiera po celom svete, sa títo dvaja vydávajú na nebezpečnú honbu za „najväčším pokladom, ktorý sa nikdy nenašiel“, pričom zároveň sledujú stopy, ktoré môžu viesť k Nathanovmu dávno stratenému bratovi.

Nie je náhoda, že herecké obsadenie Uncharted vedú podstatne mladší herci ako postavy z videohier, ktoré stvárňujú. Film bude prequelom k hernej sérii, ktorá nadviaže na udalosti z prvej hry, Uncharted: Drake’s Fortune.


Sony Pictures Entertainment

Dátum vydania filmu Uncharted bol niekoľkokrát odložený. Najnovšie oneskorenie presunulo film na 18. februára 2022. Film príde aj na Netflix. Vďaka novej dohode má Netflix exkluzívne práva na streamovanie kín od Sony – medzi ktoré patria Uncharted, Venom 2 a Morbius. Tieto filmy však nebudú na Netflixe v rovnakom čase ako v kinách, ale až po dvoch rokoch po uvedení v kinách.

Viac o téme: #akčný #antoniobanderas #dobrodružný #markwahlberg #naughtydog #tomholland #Uncharted