Vo filme „The Lost City“ utekajú Sandra Bullock a Channing Tatum pred maniakom Danielom Radcliffom.

Movieinsider com

Brilantná, no uzavretá autorka Loretta Sage (Sandra Bullock) strávila svoju kariéru písaním o exotických miestach vo svojich populárnych dobrodružných románoch s pekným modelom obálky Alanom (Channing Tatum), ktorý zasvätil svoj život stelesneniu postavy hrdinu „Dash“.

Súhlasí s tým, že pôjde na turné s Alanom, mohutným modelom z obálky, aby sa stretla s fanúšikmi a predala kópie svojho románu. Počas turné je Loretta unesená excentrickým miliardárom (Daniel Radcliffe), ktorý dúfa, že ho privedie k pokladu starovekého strateného mesta z jej najnovšieho príbehu. Alan, ktorý chce dokázať, že môže byť hrdinom aj v skutočnom živote a nielen na stránkach jej kníh, sa vydá na jej záchranu. Nepravdepodobná dvojica, vtiahnutá do epického dobrodružstva v džungli, bude musieť spolupracovať, aby prežila prírodné živly a našla prastarý poklad skôr, ako bude navždy stratený.

„The Lost City“ obsahuje aj akčný vstup Brada Pitta, ktorého postava je taká pekná, pretože jeho „otec bol waterman“. Zostávajúcimi hercami sú Patti Harrison, Da’Vine Joy Randolph a Oscar Nunez.


Paramount Pictures

Film „The Lost City“ prichádza do kín v piatok 25. marca 2022.

Viac o téme: #akčný #bradpitt #channingtatum #dobrodružný #kino #komédia #sandrabullock #thelostcity