Marvelovka „Doctor Strange in the Multiverse of Madness“ konečne tento rok dorazí na veľké plátna.

Marvelcinematicuniverse fandom com

Doctor Strange in the Multiverse of Madness je pripravovaný superhrdinský film založený na rovnomennom superhrdinovi Marvel Comics.

Film je pokračovaním Doctor Strange, Avengers: Endgame, WandaVision a Spider-Man: No Way Home a krížené pokračovanie k prvej sérii Lokiho. Je to dvadsiaty ôsmy film v Marvel Cinematic Universe a desiaty diel štvrtej fázy.

„Dvere multivesmíru plného tajomstva a šialenstva sa otvárajú.“


Marvel Entertainment

Teraz, keď Iron Man a Captain America odišli po krutom boji v Avengers: Endgame, sa očakáva, že bývalý geniálny chirurg a najsilnejší kúzelník zo všetkých, Doctor Strange, bude hrať aktívnu úlohu ústrednej postavy v Avengers. Avšak použitie jeho mágie na ľubovoľnú manipuláciu s časom a priestorom so zakázaným kúzlom, ktoré sa považuje za najnebezpečnejšie, otvorilo dvere tajomnému šialenstvu zvanému „Multivesmír“. Aby obnovil svet, v ktorom sa všetko mení, Strange hľadá pomoc u svojho spojenca Wonga, najvyššieho kúzelníka a najmocnejšej šarlátovej čarodejnice Avengers, Wandy. Ale nad ľudstvom a celým vesmírom sa vznáša strašná hrozba, ktorú už nedokáže zvládnuť len ich moc. Ešte prekvapivejšie je, že najväčšia hrozba vo vesmíre vyzerá presne ako Doctor Strange.

Uvedenie filmu je naplánované na 6. mája 2022.

Viac o téme: #akčný #doctorstrangeinthemultiverseofmadness #fantasy #kino #marvel