Štrnásty štúdiový album ‘Requiem’ ikonickej americkej nu-metalovej skupiny KoRn prichádza vo februári.

Album, ktorému predchádzal hlavný singel „Start the Healing“, bol dokončený minulý rok, čo sa stalo prvým náznakom, že tento rok konečne vyjde. Pandémia COVID-19 mu dopriala čas, počas ktorého bolo možné album aranžovať, čím sa zmiernili tvrdé časové obmedzenia, ktoré by sa zvyčajne vyskytli.

‚Start The Healing‘ prišiel spolu s oficiálnym videom, v ktorom sa prelínajú zábery vystupovania kapely s éterickými vizuálmi z iného sveta.

„Chcel som diváka vziať na emocionálnu cestu, ako to robí pieseň, viscerálnu, katarznú smrť a znovuzrodenie, ktoré snáď pomôže preniesť poslucháča cez akékoľvek osobné problémy,“ prezradil režisér videoklipu Tim Saccenti.

V Spojenom kráľovstve vyšla v decembri nová kniha, ktorá podrobne popisuje každú skladbu, ktorú KoRn kedy napísali. „Korn: Every Album, Every Song“ od britského autora Matta Karpeho sľubuje hlboký ponor do textov, skladieb piesní a príbehov za každou skladbou, ktorú kedy americká nu-metalová skupina napísala. Zahŕňa B-strany, samostatné single, nevydaný materiál a piesne, ktoré sa kedy objavili len na filmových a herných soundtrackoch.

Album ‘Requiem’ vychádza 4. februára 2022.


UMG (v mene spoločnosti Concord Loma Vista); BMG Rights Management (US), LLC, ARESA a spolky vlastníkov práv na hudbu (4)

Zoznam skladieb na albume ‘Requiem’.
1. ‘Forgotten’
2. ‘Let the Dark Do the Rest’
3. ‘Start the Healing’
4. ‘Lost in the Grandeur’
5. ‘Disconnect’
6. ‘Hopeless and Beaten’
7. ‘Penance to Sorrow’
8. ‘My Confession’
9. ‘Worst is on its Way’

Viac o téme: #album #KoRn #novinka #Requiem