Prvý diel dvojdielneho dokumentu o Janet Jackson bude odvysielaný na konci januára.

Pitchfork com

„Janet“, dvojdielny kariérny dokument o Janet Jackson – bude mať televíznu premiéru 28. januára. Lifetime a A&E dnes oznámili novinku na svojich sociálnych sieťach, kde zdieľali nový trojminútový trailer k filmu. Klip obsahuje časti rozhovorov s Missy Elliott, Mariah Carey, Q-Tip, Janelle Monae, Teyana Taylor, Tyler Perry a ďalšími.

Dátum vydania prvej časti Janet prichádza na 40. výročie jej rovnomenného debutového albumu z roku 1982. Lifetime a A&E oznámili vydanie filmu minulú jeseň spolu s krátkym teaserom. Na štvorhodinovom dokumente sa pracuje päť rokov a obsahuje doteraz nevidené zábery z profesionálneho a osobného života Janet Jackson, ako aj zábery diskusie o „poruche šatníka“ v Super Bowle z roku 2004, o jej vzťahu s jej bratom Randy Jacksonom a ďalšími. Film režíroval Ben Hirsch.


Lifetime

Minulý november FX a Hulu odvysielali dokumentárny film New York Times Presents s názvom „Malfunction: The Dressing Down of Janet Jackson“. Film sa zameral na kontroverziu medzi Janet Jackson a Justinom Timberlakeom. V marci minulého roku bol výber jej tvorby archivovaný v knižnici Kongresu.

Viac o téme: #a-e #dokumnet #Janet #Lifetime