Tento mesiac sa začína natáčať spin-off ‚The Walking Dead‘ pod názvom ‚Tales Of The Walking Dead‘.

Tales Of The Walking Dead, ohlásená v októbri minulého roka, je šesťdielna antologická séria s novými aj zavedenými postavami. Spin-off sa začne nakrúcať v Buforde v štáte Georgia 18. januára. Natáčanie by malo trvať 53 dní. Tales Of The Walking Dead by mala mať premiéru na AMC v lete.

Šéf AMC Dan McDermott pri ohlásení spin-offu povedal: „V tomto svete vidíme toľko potenciálu pre širokú škálu bohatých a pútavých príbehov a formát epizodickej antológie Tales Of The Walking Dead nám poskytne flexibilitu pre zábavu existujúcich fanúšikov a tiež ponúka vstupný bod pre nových divákov, najmä na streamovacích platformách. „Videli sme príťažlivosť tohto formátu v televíznych klasikách ako The Twilight Zone a nedávno aj Black Mirror a sme nadšení, že môžeme komunikovať s fanúšikmi týmto novým spôsobom na pozadí tohto veľmi jedinečného a pútavého sveta.“

Tales Of The Walking Dead nie je jediným pripravovaným spin- offom TWD, pričom Fear The Walking Dead sa má vrátiť v ôsmej sérii. Vo vývoji je aj séria s Carol (Melissa McBride) a Daryl (Norman Reedus).

Viac o téme: #2022 #seriál #spinoff #talesofthewalkingdead