Netflix odhalil neuveriteľné obsadenie britskej hereckej elity pre svoj najnovší projekt Roalda Dahla.

Whats on netflix com

Netflix sa spojil s renomovaným filmárom Wesom Andersonom, aby vyprodukovali adaptáciu rovnomennej zbierky poviedok Ronalda Dahla „The Wonderful Story of Henry Sugar“. Film má mať hviezdne obsadenie s Benedictom Cumberbatchom, Benom Kingsleym, Ralphom Fiennesom a Devom Patelom.

Film je napísaný a bude ho režírovať sám Wes Anderson, ktorý bol nominovaný na sedem Oscarov a len nedávno vydal The French Dispatch. Podivuhodný príbeh Henryho Sugara bude druhou adaptáciou Dahla po filme Fantastický pán Fox z roku 2009. Ako už názov napovedá, obsahuje sedem poviedok.

Hlavný príbeh sa sústreďuje na Henryho Sugara (Benedict Cumberbatch), muža, ktorý ukradne knihu, ktorá mu ukazuje ako predpovedať budúcnosť. Toto odštartuje sériu nešťastí, ktoré zahŕňajú vyhýbanie sa mafiánskym stúpencom, spoluprácu s hollywoodskym maskérom pri vytváraní nových identít a zakladaní sirotincov po celom svete.

Ďalším je „The Boy Who Talked With Animals“, v ktorom uviaznutá morská korytnačka a malý chlapec majú spoločného viac, než by sa na prvý pohľad zdalo. „The Hitchhiker“ dokazuje, že v núdzi môže byť profesionálny vreckový zlodej dokonalým kamarátom. „Mildenhall Treasure“ je skutočný príbeh o nájdenom šťastí a stratenej príležitosti. „The Swan“ je krátky príbeh o chlapcoch Erniem a jeho priateľovi Raymondovi, ktorí radi šikanujú Petra Watsona. Ďalšie dva príbehy „Lucky Break“ a „A Piece of Cake“ rozprávajú o dvoch rôznych častiach života autora Ronalda Dahla.

The Wonderful Story of Henry Sugar sa tento týždeň začína natáčať v Londýne v Anglicku. Očakáva sa, že film bude mať premiéru na Netflixe po celom svete v roku 2023.

Viac o téme: #dobrodružný #dráma #komédia #Netflix #thewonderfulstoryofhenrysugar