HBO Max vydáva oficiálny trailer k druhej sérii seriálu VYCHOVANÍ VLKMI.

Bohuš Mäsiarčik, Top of Mind

HBO Max vydáva oficiálny trailer ku kritikmi uznávanému seriálu zo svojej originálnej produkcie VYCHOVANÍ VLKMI od režiséra Ridleyho Scotta. Premiéra druhej série tejto sci-fi drámy bude vo ŠTVRTOK 3. FEBRUÁRA na HBO GO.

V druhej sérii tohto dramatického seriálu sa dvaja androidi Matka (Amanda Collin) a Otec (Abubakar Salim) spolu s tlupou šiestich ľudských detí pripoja k novej ateistickej kolónii v tajuplnej tropickej oblasti na planéte Kepler-22b. Pridaním sa k tejto zvláštnej novej spoločnosti ale ich problémy rozhodne nekončia a naopak sa ešte zhoršia, keď sa „vlastné dieťa“ Matky začne vyhrážať, že vyhladí posledných pár žijúcich príslušníkov ľudskej rasy.

V seriáli VYCHOVANÍ VLKMI vystupujú: Amanda Collin v úlohe Matky, Abubakar Salim v úlohe Otca, Travis Fimmel v úlohe Marcusa, Niamh Algar v úlohe Sue a Kim Engelbrecht v úlohe Decimy.

V druhej sérii sa tiež objavia Winta McGrath, Jordan Loughran, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Aasiya Shah, Ivy Wong, Peter Christoffersen, Selina Jones, Morgan Santo, James Harkness a Jennifer Saayeng.


HBO Max

Seriál VYCHOVANÍ VLKMI pochádza z produkcie spoločnosti Scott Free Productions režiséra Ridleyho Scotta, v ktorej ako producent pôsobí samotný Ridely Scott a ďalej tiež Aaron Guzikowski, David W. Zucker (Muž z vysokého zámku), Jordan Sheehan (The Terror), Adam Kolbrenner (Zmiznutie) a Mark Huffam (Marťan). Tento seriál vytvoril Aaron Guzikowski, oceňovaný scenárista a vizionár, ktorý stojí za veľmi uznávaným filmom Zmiznutie.

Viac o téme: #dráma #raisedbywolves #ridleyscott #scifi #triller #vychovanivlkmi