/ SÚŤAŽ UKONČENÁ / Vyhraj balíček koreninových zmäsí od spoločnosti MÄSPOMA na Facebooku Rádia VIVA.

Nepremeškaj jedinečnú príležitosť! Zapoj sa do súťaže, napíš správnu odpoveď na súťažnú otázku a vyhraj každý deň korením prevoňaný balíček od spoločnosti MÄSPOMA. Od pondelka do piatka rozdávame balíčky korenín, dochucovacích a obaľovacích zmesí MÄSPOMA v hodnote 50 EUR. Výherca bude vyžrebovaný každý deň na Facebooku Rádia VIVA a v piatok okrem denného výhercu pribudne ešte jeden bonusový celotýždňový.

Mäspoma vám ponúka ideálne dochutenie vašich zabíjačkových špecialít
„Domáca zabíjačka“ môže byť aj príprava zabíjačkových špecialít u vás doma, keď sa zíde rodina a spoločne pripravujete vlastné zabíjačkové – mäsové produkty ako klobásky, tlačenky, paštéty, jaternice… Jednoducho si zakúpite mäso a pomôcky ako sú črevá, obaly na tlačenky či paštéty alebo jaternice, nakúpite správne koreniny dochucovadlá a sami, podľa vlastnej chuti si v pohodlí domova pripravíte to, na čo máte chuť.

Medzi zabíjačkovými špecialitami jednoznačne vedú domáce klobásky! Tento mäsový výrobok je nie len neoddeliteľnou súčasťou tradičnej vianočnej kapustnice, ale aj tradičnej slovenskej zabíjačky. Bez klobások sa nezaobíde až 88% zabíjačiek. V tesnom závese sa klobáskami sú jaternice, tlačenka a prekvapivé 4. miesto obsadila huspenina/studenô. Šunky, salámy a špeciálne klobásky typu čorizo si už tiež našli miesto medzi zabíjačkovými výrobkami, no prvenstvo klobások sa prekonáva len veľmi ťažko.

Kde neštípe, aspoň štipká!
Slováci sú síce národ temperamentný, no keď príde na klobásky, neprepaľujú. Užívajú si chuť kvalitného mäska, ľúbia, keď klobáska vonia i chutí domácou udiarňou či pár guľôčkami Jalovca, ktorý sa pridáva k drevu, na ktorom sa klobásky údia. Na „echt“ štipľavých klobáskach si pochutnáva len niečo okolo 20 % Slovákov. Zato jemne pikantné – to je už iná téma! Takto klobásky chutia až 60 % ľudí na Slovensku.

Aby všetko vyšlo, tak ako má – spoliehajú sa domáci výrobcovia zabíjačkových špecialít na hotové koreninové zmesi a i rôzne pomôcky a doplnky k zabíjačke, ktoré si kupujú v kamenných predajniach. Online nákup na www.klobásky.sk Slováci objavujú len postupne. Medzi najobľúbenejšie zmesi korenia na dochutenie klobás patria jemne pikantné gazdovské zmesi a len niečo okolo 30 % siahne po zmesi na prípravu čabajky.

Najlepšie vyladíte chuť vašich klobás, tlačenky či šunky s koreninami od Mäspomy.
Tradičný slovenský výrobca s bohatými skúsenosťami pre vás pripravil širokú ponuku pomocníkov na vyladenie chutí.
• Paprika, rasca, majorán či rýchlosoľ?
• Klobásové a koreninové zmesi na prípravu rôznych druhov klobás, tlačenky, salámy či paštéty?
• Zmesi na prípravu domácej paštéty, pečeňovej alebo oškvarkovej, ktoré vyniknú na chrumkavom chlebíku?

To všetko nájdete na jednom mieste v prehľadnom stojane od značky Mäspoma. Jednoducho všetko, čo potrebujete na vašu domácu zabíjačku a prípravu vašich obľúbených špecialít namiešali v Mäspoma odborníci s dlhoročnými skúsenosťami už od roku 1991.

Ak pripravujete tradičné domáce zabíjačky a domáce klobásy, tlačenky, salámy, jaternice či paštéty, všetky produkty potrebné na dochutenie vašich zabíjačkových špecialít nájdete v najbližšej predajni COOP Jednota. Koreninové a klobásové zmesi na Čabajku, Čorizo alebo Gazdovskú klobásu, všetko na jaternice, paštéty nájdete na jednom mieste v stojane Mäspoma. Aj bravčové črevá či umelé obaly na jaternice a tlačenky nájdete v chladiacich boxoch.

Inšpirácie, recepty a online nákup aj na: www.klobasky.sk a www.mäspoma.sk. Váš pomocník pri zabíjačkách je slovenský výrobca Mäspoma.

Podmienky súťaže:
✔️do komentára na Facebooku v príspevku o súťaži napíšte správnu odpoveď na otázku
✔️súťaž prebieha od pondelka do piatka vždy od 7:00 do 18:00
✔️výhercu budeme kontaktovať v súkromnej správe
✔️výherca bude vyžrebovaný každý deň na Facebooku Rádia VIVA a v piatok okrem denného výhercu pribudne ešte jeden bonusový, ktorého vyžrebujeme zo všetkých zapojených súťažiacich
✔️podrobné podmienky súťaže si môžete prečítať TU

Viac o téme: #balicrkkoreninovychzmasi #Mäspoma #radioviva #suťaž #zabíjačka