Do našich kín prichádza sci-fi film od majstra Rolanda Emmericha „MOONFALL“.

Magic Box Slovakia

Záhadná sila vytlačí Mesiac z obežnej dráhy okolo Zeme a pošle ho na kolízny kurz, aby ukončila život, taký ako ho poznáme.

Do dopadu zostávajú len dva týždne a svet je na pokraji skazy. Ničivé záplavy, cunami, zemetrasenia a požiare sú len začiatok. Svet stojí na pokraji zničenia. Manažérka z NASA a bývalá astronautka Jo Fowlerová (Halle Berry) je ale presvedčená, že pozná kľúč k záchrane nás všetkých. Veria jej len dvaja ľudia a to kozmonaut Brian Harper (Patrick Wilson) a konšpiračný teoretik KC Houseman (John Bradley). Títo nepravdepodobní hrdinovia sa vydajú na svoju poslednú misiu do vesmíru a zanechávajú za sebou všetkých, ktorých milujú, len aby zistili, že náš mesiac nie je tým, čím sa zdá.

Herecké obsadenie akčného sci- fi filmu Moonfall je taktiež pôsobivé. V hlavných úlohách sa na záchrannú misiu vydávajú držiteľka Oscara Halle Berry (X-Men, John Wick 3, Ples príšer), Patrick Wilson (Aquaman, V zajatí démonov), John Bradley (Hra o tróny), Michael Peña (Ant-Man), či Donald Sutherland (Hunger Games).

„MOONFALL“ je veľkolepý sci-fi film od majstra blockbustrov Rolanda Emmericha (Deň nezávislosti, Deň po tom, 2012).

Viac o téme: #kino #Moonfall #premiéra