Spevák MATEJ SMUTNÝ sa novým singlom WORDS U SAY ospravedlňuje ženám…

Renáta Tomášová, Warner Music CZ

Spevák Matej Smutný zverejňuje novú skladbu Words U Say, prvý singel z pripravovaného debutového albumu, ktorý vyjde ešte tento rok.

„Muži niekedy počujú iba Bla Bla Bla,“ smeje sa slovenský spevák a skladateľ Matej Smutný. „Chcel som sa skladbou ospravedlniť všetkým ženám za to, že chlap má toho niekedy v hlave toľko, že už nemá kapacitu na to, aby počúval každú vetu svojej partnerky, priateľky, manželky…,“ dodáva.

K piesni natočil Matej súčasne aj video a hlavnej ženskej úlohy v klipe sa ujala finalistka Miss Slovensko 2021 a niekoľkonásobná majsterka v karate Lujza Kalčok. „Som veľmi rada, že som sa mohla spolupodieľať na dotvorení tejto skladby a priložiť tak ruku k dielu Word U Say. Podľa mňa dosahuje svetovú úroveň a nesie v sebe aj veľmi pekný odkaz, ktorý je zachytiteľný, iba ak sa nad skladbou trošku hlbšie zamyslíme.“ Tvorbou videoklipu Matej poveril Roba Bošeľu z Môlča records.


Warner Music Czech Republic

Words U Say je pravdepodobne prvá slovenská nahrávka, ktorá vznikla v momentálne najpokročilejšom zvukovom formáte Dolby Atmos. „Formát Dolby Atmos prináša úplne nový rozmer počúvania hudby. Po niekoľko desaťročiach vylepšovania stereo zvuku nakoniec prišla revolúcia, ktorá nám umožňuje počúvať hudbu tak, ako by sme boli priamo v nej. Je to úžasné počúvanie.“ Matej singel zložil a nahral v osvedčenej spolupráci s producentami z Gilkicker Productions.

Viac o téme: #matejsmutny #novinka #singel #wordsusay