Šorty s Egom premenili ženu na superhrdinku! Skladba “Oukej” sa dočkala prepracovaného animovaného klipu.

Šorty a Ego sa v novom klipe ku skladbe “Oukej” menia na pohyblivé postavičky. Skladba sa zároveň stala tretím videosinglom z minuloročného Šortyho EP Sám sebou. Po vizuáloch k songom Sám sebou a Ešte raz tentokrát aj v animovanom prevedení, o ktoré sa postaral Imrich Kútik. Hudba patrí producentovi Fillipianovi, ktorý sa postaral aj o zvuk singlu.

Skladba Oukej opisuje vzťah medzi mužom a ženou a predovšetkým to, ako najefektívnejšie muž predchádza hádke s jeho polovičkou. Akčné animované video sa nesie viacmenej v anime štýle. Postavami sú žena (superhrdinka) a aj tvor podobný známej postavičke z Pokémona – Pikachuovi. Novinka Šortyho a Ega vychádza symbolicky na Valentína.


Ruka Hore

„Nezvyknem vyhrávať hádky s mojou ženou, a preto sa im snažím vyhýbať čo najviac. Je jasné že sa tomu občas vyhnúť nedá, veď spolu zdieľame život viac ako 6 rokov. Myslím že o ďalšiu hádku si koledujem vydaním tohto tracku haha.” 

Šorty okrem osobného priznania povedal aj niečo o novej hudbe, ktorá sa už pomaly blíži:

„Idem si veľmi pomaly, mám čas. Tým, že stále nie sme z pandémie vonku, je náročné aj točiť klipy. Napriek tomu robím všetko pre to, aby som natočil čo najviac klipov z EP Sám sebou, bola by totiž škoda nechať skladby s potenciálom zatratiť. Chystáme sa natočiť video aj ku skladbe Bezo mňa s Lvcasom Dopeom na leto. Mám prichystané aj nové single, ale kým dostanú finálnu podobu, potrvá to ešte pár mesiacov. Ale ako hovorím, nikam sa neponáhľam.”

Viac o téme: #Ego #novinka #Oukej #singel #Šorty