Uväznenie na ostrove a spomienky z detstva dokážu zamotať každú lásku vo filme „Vždy si to bola ty“.

Tadeáš Kurka, MARKÍZA

Elizabeth má pred svadbou s Georgom, kolegom zubárom z ordinácie, ktorú spoločne vedú. Idú na víkend k jeho matke, ktorá oslavuje narodeniny na ostrove blízko Seattlu, kde rodina žije. Na oslavu prichádza aj Georgov brat David, ktorého Elizabeth už roky nevidela. Je úplne iný ako jeho trochu pedantský súrodenec, je to dobrodruh a svetobežník.

Momentálne žije v Afrike, kde učí deti v škole. George je vzápätí odvolaný na pevninu kvôli nejakému neodkladnému zubárskemu zákroku a jeho návrat znemožní silná búrka, ktorá strhne mosty. Ostrov sa stane dočasne nedostupný. Puntičkárska, akurátna Elizabeth si priviezla dlhý zoznam vecí, ktoré treba vybaviť a objednať pred nadchádzajúcou svadbou. Pretože je George preč, ponúkne sa David, že jej bude pomáhať. Elizabeth s ním nikdy veľmi dobre nevychádzala, ako deti sa dosť doberali. David spomína, že naňho často žalovala.

Elizabeth sa s Davidom ocitá ako v inom svete. Všetko, čo mala naplánované, zrazu prestáva byť dôležité, objavuje s ním kúzlo improvizácie a dobrodružstva. Rozpomenie sa, ako veľmi chcela ako dieťa cestovať. S Georgom sa chceli vziať skôr z pocitu, že majú veľa spoločného a prax im prosperuje, než z nejakej veľkej lásky. A teraz je konfrontovaná s človekom, ktorý je úplne iný ako ona…

Viac o téme: #VOYO #vzdysitobolaty