Ružinov obdaruje svoje obyvateľky divadelnými predstaveniami.

Ing. Patrik Cucor, Cultus Ružinov, a.s.

Martin Chren, starosta mestskej časti Bratislava-Ružinov, srdečne pozýva všetky Ružinovčanky pri príležitosti Medzinárodného dňa žien na komediálne divadelné predstavenia Milenec a Horúca sprcha.

„Som veľmi rád, že po náročnom pandemickom období, kedy možnosti stretávať sa boli značne obmedzené, môžeme opäť organizovať takéto krásne podujatie. Práve všetko, čo sme zažívali a čo svet zažíva dnes, ukazuje, aké nesmierne silné sú ženy. Toto predstavenie by malo byť našim poďakovaním za všetko, čo pre nás znamenajú a verím, že s rovnakou úctou sa k ženám a dievčatám my všetci, a najmä muži, budeme správať každý jeden deň, nielen na MDŽ.“ hovorí starosta MČ Bratislava-Ružinov Martin Chren

Divadelné predstavenia sa odohrajú:
Milenec, 8. marec 2022 o 17:00 v DK Ružinov, Ružinovská 28,
Horúca sprcha, 9. marec 2022 o 19:00 v DK Ružinov, Ružinovská 28.

Obe predstavenia sú pre Ružinovčanky zadarmo.

Neil Simon: Milenec / Teatro Wüstenrot
Brilantná komédia svetoznámeho amerického autora Neila Simona, Last of Red Hot Lovers, vtipným spôsobom prevedie diváka svetom plným nástrah, ktoré čakajú na muža po 22-ročnom manželstve. Hlavný hrdina, usadený majiteľ reštaurácie (Martin Mňahončák), už nedokáže odolávať pokušeniu a vyberie sa na cestu do sveta ľúbostných románov. Rozhodne sa čeliť nástrahám zakázanej nemanželskej lásky. Objektom jeho túžob sa postupne stávajú tri atraktívne ženy (Karin Haydu, Mirka Partlová, Dominika Žiaranová), s ktorými sa dostáva do víru komických aj pikantných situácií.

Účinkujú: Karin Haydu, Mirka Gális Partlová/Natália Puklušová, Dominika Žiaranová, Martin Mňahončák
Réžia: Soňa Ferencová

Fred Apke: Horúca sprcha / Divadlo Komédie
„Šťastie je možné dosiahnuť medzi psom a mačkou, ale nie medzi mužom a ženou!“
On je architekt. Ona je terapeutka. Alebo skôr televízna hviezda TV-šou, ktorej vzácne psychologické rady zachránili už nejedno manželstvo. Ale ich vlastné manželstvo je práve v troskách. Aký paradox! Čo teda najviac chýba ku šťastiu špecialistke na riešenie manželských problémov? Tolerancia a porozumenie. Vydarený vzťah! Ako manželia žijú už niekoľko mesiacov odlúčene a práve vyrazili na svoju poslednú spoločnú cestu.
Na diváka čaká množstvo zábavných situácií, prekvapivých gagov, konverzačná ľahkosť aj situačná premenlivosť.

Účinkujú: Zuzana Tlučková, Peter Kočiš, Katarína Ivanková, Přemysl Boublík, Marcel Ochránek, Jakub Lorencovič, Thomas Puskailer
Úprava a réžia: Svetozár Sprušanský

Vstupenku na predstavenia Milenec alebo Horúca sprcha si môže zadarmo vyzdvihnúť každá obyvateľka s trvalým bydliskom v Ružinove, na recepcii DK Ružinov v pracovný deň od 8:00 do 20:00 hod., a to od 2. 3. 2022. Kapacita obmedzená.

Viac o téme: #cultusruzinov #horucasprcha #Milenec #predstavenie