Let’s Dance štartuje už túto nedeľu, úvodný priamy prenos bude mať charitatívny podtón.

Lukáš Kočišek, MARKÍZA - SLOVAKIA, spol. s r.o.

Známe je už aj aké tance predvedú súťažné páry v prvom kole a ktoré veľké svetové hity budú ich výkonom na tanečnom parkete robiť hudobný sprievod.

Najveľkolepejšia tanečná šou plná hviezd, elegancie a výlučne pozitívnych emócií je konečne opäť tu! V poradí siedma séria Let’s Dance odštartuje na obrazovkách televízie Markíza už túto nedeľu 6. marca 2022 o 20:30 hod. Diváci sa môžu tešiť na vystúpenia pripomínajúce hollywoodske produkcie, kreatívne kostýmy, tematické večery, strhujúce tanečné výkony celebrít a nádherné emócie, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou tohto formátu.

S ohľadom na prebiehajúci vojnový konflikt na Ukrajine bude mať prvý priamy prenos Let‘s Dance charitatívny podtón. Počas celého večera bude komunikovaná možnosť prispieť prostredníctvom darcovskej SMS správy v hodnote 2 eurá do finančnej zbierky Pomôžme spolu Ukrajine (v tvare DMS <medzera> NADACIAMARKIZA na číslo 877), ktorú iniciovala Nadácia Markíza na pomoc predovšetkým deťom a rodinám utekajúcim pred hrôzami vojny na Slovensko. Celý výťažok tejto zbierky bude venovaný neziskovej organizácii Človek v ohrození. Samotná Nadácia Markíza podporila túto zbierku finančným darom zatiaľ v hodnote 20 000 eur.


Televízia Markíza

Známe je už aj aké tance predvedú súťažné páry v prvom kole a ktoré veľké svetové hity budú ich výkonom na tanečnom parkete robiť hudobný sprievod:
O titul kráľa a kráľovnej tanečného parketu zabojuje počas 10-tich priamych prenosov celkovo 11 tanečných párov zložených zo známych osobností a profesionálnych tanečníc a tanečníkov – talentovaný herec a model Adam Bardy s tanečnou partnerkou Dominikou Roškovou, súťažiaca z reality šou Love Island Viktoria Niang alias Aicha s tanečným partnerom Fabiom Belluccim, najlepší slovenský MMA zápasník Attila Végh s Eliškou Lenčešovou, bývalá profesionálna tenistka Dominika Cibulková s Róbertom Pavlíkom, komik František Košarišťan alias Fero Joke s Vanesou Indrovou, moderátor politickej diskusnej relácie Na telo Michal Kovačič so Simonou Brecíkovou, obľúbené herečky Diana Mórová s Marekom Burešom, Kristína Svarinská s Marekom Kličom a Zuzana Kubovčíková Šebová s Vilémom Šírom, ako aj populárni herci Ján Koleník s Vandou Polákovou a Marek Fašiang s Adrianou Maškovou.

Vystúpenia bude hodnotiť odborná porota v zložení Tatiana Drexler, Adela Vinczeová a Ján Ďurovčík, ku ktorým sa pripojí veľká hviezda zo zahraničia. Štvrtým porotcom Let’s Dance bude Jorge González, kubánsky choreograf a model žijúci v Nemecku, ktorý tam patrí medzi najpopulárnejšie osobnosti šoubiznisu.

Let’s Dance bude opäť prehliadkou krásy a elegancie v podobe majstrovského prepojenia obdivuhodných tanečných vystúpení v nádhernom oblečení a nenúteného, ale pritom kultivovaného a vtipného vystupovania úplne novej dvojice moderátorov. Veľkolepými priamymi prenosmi budú divákov premiérovo sprevádzať tvár spravodajstva TV Markíza Viktor Vincze a nádejná mladá herečka a moderátorka Martina Zábranská, ktorej hlas znie pod prezývkou Maca pravidelne aj z rozhlasového éteru. Diváci sa na ňu od marca môžu tešiť nielen v Let’s Dance, ale tiež v novom rodinnom seriáli Svätý Max, kde stvárňuje jednu z hlavných postáv.

Na prome projektu budú spolupracovať aj influenceri a rovno tí najvplyvnejší. Šou podporia nielen fyzicky, keďže sa budú osobne zúčastňovať priamych prenosov, ale aj tam, kde majú najväčší dosah – na Instagrame. Ivana Gáborík, Tatiana Žideková, Zuzana Vačková, Sisa Križanová alias Sisa Kr, Naty Kerny, Mirka Dobiš alias Fashion Spy, Kika Ďurišová a víťazka reality šou Love Island Laura Chrebetová sú tak odteraz tiež súčasťou Let’s Dance. Fanúšikom prinesú pohľad na šou, aký by inak nemali možnosť vidieť nikde inde, a sprostredkujú im aj exkluzívny pohľad do zákulisia.

Let’s Dance vzniká pod režijným vedením Pepeho Majeského na základe licencie podľa pôvodného formátu Strictly Come Dancing z dielne britskej BBC, ktorý už bol úspešne predaný do viac než 60 teritórií po celom svete pod distribučným názvom Dancing with the Stars. Boduje napríklad aj na americkej televízii ABC, ktorá uplynulú jeseň odvysielala už neuveriteľnú 30. sériu, či v susednej Českej republike.

Viac o téme: #let-sdance #show #šou #tanecnasutaz #tvmarkiza