Akčná komédia The Adam Project v hlavnej roli s Ryanom Reynoldsom vás určite pobaví.

Irishexaminer com

Vrece filmov o cestovaní v čase je nekonečné. The Adam Project je najnovší film, ktorý berie Netflix útokom, pričom niektorých fanúšikov necháva v slzách.

The Adam Project rozpráva príbeh o svete, v ktorom existuje cestovanie v čase a ktoré ovláda zlá miliardárka Maya Sorian (Cathereine Keener) v roku 2050. Jeden z jej pilotov, Adam Reed (Ryan Reynolds) ju podozrieva, že zabila jeho manželku Lauru (Zoe Saldana), tak ukradne časové lietadlo, aby sa vrátil do času, keď zomrela. A tak sa dvaja Adamovia dostávajú do víru dobrodružstva, ktoré je úžasne zábavné v neposlednom rade preto, že Shawn Levy spomína na každý veľký sci-fi film z posledných piatich desaťročí. Objavia sa narážky na Star Wars, ET a Back to the Future a to len počas prvých 10 minút.

Prvým pravidlom cestovania v čase, podľa prakticky každého filmu o cestovaní v čase, je, že sa nesmiete stretnúť v minulosti. The Adam Project je plný dejových dier, ale je to vedome bláznivý pohľad na cestovanie v čase a fanúšikom sci-fi poskytne nielen tichý smiech.


Netflix

Pôvodný sci-fi film režíroval Shawn Levy, ktorý je známy najmä ako výkonný producent a režisér seriálového hitu Stranger Things. Film napísali Jonathan Tropper, TS Nowlin, Jennifer Flackett a Mark Levin, a ak bude aspoň tak populárny, ako bol Upside Down, potom to bude pre Netflix určite výhra.

The Adam Project je k dispozícii na Netflixe od 11. marca 2022.

Viac o téme: #akčný #komédia #Netflix #ryanreynolds #scifi #theadamproject