HBO Max predstavuje trailer k druhej sérii kritikmi oceňovaného temne komediálneho seriálu LETUŠKA.

Bohuš Mäsiarčik, Top Of Mind

Prvé dve časti budú mať premiéru v PIATOK 22. APRÍLA. Ďalšie dve nové časti osemdielneho seriálu budú uvedené 29. apríla. Každý ďalší týždeň sa predstaví vždy jedna časť a posledná bude uvedená 27. mája.

Cassie Bowden (Kaley Cuoco) už nepije a užíva si život v Los Angeles, kde si vo svojom voľnom čase privyrába ako informátorka CIA. Do medzinárodných intríg sa však čoskoro zapletie znova, keď sa pri svojej zahraničnej misii nechtiac stane svedkom vraždy. Natáčanie prebiehalo v Los Angeles, Berlíne a Reykjavíku.

Do seriálu sa vracia Kaley Cuoco, Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz a Rosie Perez. V seriáli sa opäť objaví aj T.R. Knight, Yasha Jackson a Audrey Grace Marshall. V druhej sérii sa predstavia noví stáli členovia obsadenia Mo McRae, Callie Hernandez a JJ Soria a hosťujúce hviezdy Alanna Ubach, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, Margaret Cho, Santiago Cabrera, Sharon Stone a Shohreh Aghdashloo.


HBO Max

Za vznikom seriálu LETUŠKA stoja showrunneri a producenti Steve Yockey a Natalie Chaidez. Producentmi sú Greg Berlanti, Kaley Cuoco, Sarah Schechter, David Madden, Suzanne McCormack a Silver Tree. Koproducentom seriálu je Jess Meyer a producentkou Bonnie Munoz. Seriál produkujú spoločnosti Warner Bros. Television, Yes, Norman Productions (produkčná spoločnosť herečky Kaley Cuoco) a Berlanti Productions. Prvá séria bola natočená podľa rovnomenného románu Chrisa Bohjaliana, ktorý sa zaradil do rebríčka najlepšie predávaných autorov New York Times.

Viac o téme: #dráma #hbomax #LETUŠKA #mystery #seriál #triler