Juraj Hnilica v emotívnej piesni vyznáva lásku svojej mame.

Juraj Hnilica

Novinka Juraja Hnilicu s názvom „Se skrývám acoustic“ nie je úplnou novinkou, ale ide o nový, akustický aranž piesne zo staršej Jurajovej tvorby, ktorú sa rozhodol spraviť ku dňu matiek, ktorý bol 8.5.2022.

„Cítil som, že táto pieseň si zaslúži nový šať, ktorý bude viac emotívnejší a tak sme ju spoločne s klaviristom Milanom Hatalom spravili ešte raz akusticky. Túto pieseň som zložil pár rokov dozadu, kedy som ju začal písať vtedy na podnet Lucky Bílej a jej inšpirácie, ktorú som od nej dostal. Dopísal som ju, keď moja mamina mala 50ku a ja som jej ju chcel zaspievať na oslave.“ hovorí Juraj.


Juraj Hnilica

„Moja mamina je pre mňa veľkou inšpiráciou, keďže v živote to vôbec nemala ľahké a prešla si veľkými životnými skúškami. Napriek tomu sa dokázala vždy o nás postarať a aj v obdobiach, kedy mala tri zamestnania súčasne, aby nás so sestrou uživila, nám dokázala okrem iného odovzdať dostatok seba a svojej lásky. Je to veľmi silná žena a vďaka nej som nadobudol veľkú motiváciu ísť si za tým čo milujem a nevzdávať sa.“

Viac o téme: #jurajhnilica #novinka #seskryvam-acoustic #singel