Thriller „Anatomy Of A Scandal“ o tajomstvách skrývajúcich za moc a privilégiá už teraz na Netflixe.

Whattowatch com

Keď vám partner povie „musíme sa porozprávať“, nikdy to neskončí dobre. Thriller „Anatomy Of A Scandal“ vytvorený, napísaný a produkovaný Davidom E. Kelleym (Big Little Lies, Goliath) sleduje politika Jamesa Whitehousea zapleteného do obrovského škandálu so sexuálnym napadnutím.

Anatomy Of A Scandal je šesťdielny thriller, ktorý sa zameriava na Westminsterský škandál z pohľadu súdov. Rupert Friend hrá Jamesa Whitehousea, očarujúceho a ambiciózneho mladšieho ministra, ktorý je obvinený zo znásilnenia. Obvinenie ohrozuje jeho sľubnú kariéru a manželstvo, ale jeho manželka Sophie (Sienna Miller) je presvedčená, že jej manžel je nevinný, a sľubuje, že ochráni jej rodinu pred následkami škandálu. Vie však, že James má tajomstvá, ktoré by mohli roztrhať ich rodinu. Na druhej strane, obhajkyňa obžaloby Kate Woodcroft (Michelle Dockery) je presvedčená o Jamesovej vine a je rovnako odhodlaná vidieť ho zaplatiť za svoj zločin. Aj ona má vysoké ambície a dúfa, že tento prípad urýchli jej kariéru. Prípad vidí obe ženy v centre šokujúceho škandálu, ktorý hrozí vykoľajením nielen manželstva, ale aj rovnováhy síl.


Netflix

Rupert Friend je známy najmä tým, že stvárnil Petra Quinna v úspešnom americkom špionážnom seriáli Homeland z rokov 2012 až 2017. Objavil sa aj vo filmoch Pride & Prejudice, The Young Victoria, The Boy in the Striped Pajamas a The French Dispatch. Rupert bude hrať aj v novom televíznom seriáli Disney Plus Obi-Wan Kenobi, ktorý vyjde 27. mája 2022.

Sienna Miller urobila svoj herecký prielom už v roku 2004, keď si zahrala vo filmoch Layer Cake a Alfie po boku Judea Lawa, s ktorým sa neskôr zasnúbila. O dva roky neskôr hrala socialistku Edie Sedgewick vo Factory Girl a hrala vo filme The Edge Of Love. Prijala úlohu hereckej legendy Tippi Hedren vo filme The Girl a účinkovala aj vo filmoch Foxcatcher, American Sniper, Mississippi Grind a GI Joe: The Rise of Cobra a American Woman.

Michelle Dockery hrá advokátku Kate Woodcroft, ale pre mnohých bude Michelle vždy Lady Mary Crawley v hitovej sérii Downton Abbey. Michelle si zahrala aj vo filmoch Defending Jacob, Godless a seriáli Good Behavior, plus úlohy vo filme Waking The Dead, vo filme Hanna a Cranford.

Ďalšími hviezdami v Anatomy Of A Scandal je Naomi Scott z Aladdina a Charlieho anjelov, ktorá si zahrá Oliviu Lytton, parlamentnú výskumníčku, ktorá obviňuje Jamesa zo znásilnenia. Josette Simon (The Witches), Geoffrey Streatfeild hrá Toma Southerna, Joshua McGuire je Chris Clarke, Liz White je Ali Conlon, Nancy Farino je Holly, zatiaľ čo Hannah Dodd je mladá Sophie a Ben Radcliffe je mladý James. Ďalej uvidíte aj Jakea Simmancea (mladý Tom), Annie Haworth (mladá Alison), Amelie Bea-Smith (Emily Whitehouse) a Sebastiana Selwooda (Finn Whitehouse).

Thriller „Anatomy Of A Scandal“ môžete vidieť na Netflixe od 15. apríla 2022.

Viac o téme: #anatomyofascandal #dráma #krimi #Netflix #triler