Peter Pann posiela ďalší hit z albumu 33! V skladbe „Tam kam“ spojil Alana Murina a Laris Diam!

JANA TRELLOVÁ, PR / BRAND MANAGER

Album 33 od slovenského producentského esa Petra Panna je už od minulého mesiaca vonku a každý druhý týždeň servíruje svojim fanúšikom aj k vybraným skladbam prepracovaný vizuál. Tentokrát spojil mladý talent Alana Murina so speváčkou Laris Diam v skladbe „Tam kam“.

Peter Pann ako sľúbil svojim fanúšikom, tak to aj postupne plní. Album 33 je už v predaji a každý druhý týždeň si známy producent pripravil k jednotlivým skladbám aj prepracovaný klip. Po dlhom čase sa v štúdiu objavila aj speváčka Laris Diam, o ktorej sme naposledy počuli pred troma rokmi a v spolupráci s talentovaným Alanom Murinom nahrali na producentský album skladbu „Tam Kam“.

„S Laris sa mi spolupracovalo výborne. Vlastne s celým tímom čo znamená Peter Pann a Peter Cesar Balent. S chalanmi to nie je prekvapením, keďže spolu pracujeme často. S Laris to bola prvá skúsenosť a je vidieť, že je veľmi skúsená. Je vždy skvelé, keď máte na pľaci ľudí, ktorí vás svojim výkonom posúvajú ďalej. Peter Pann je pre mňa veľkou inšpiráciou, aj s Kalim ma priviedli k reggaetonu v mojej tvorbe. Svojim nadšením mi všeobecne otvoril dvere do sveta africky inšpirovaných žánrov. Prednedávnom ma dokonca prekvapil produkciou z úplne iného súdku a musím povedať že sa máte na čo tešiť! Okrem toho je to skvelý človek ktorý ma v štúdiu bral od začiatku ako seberovného, aj keď mám omnoho menej skúseností ako on”, hovorí o spolupráci Alan.


PETER PANN PRODUCTION

Videoklip vznikol v réžii Cesar Production a hudobný mix master skladby zastrešil Marek Šurin. „S Alanom sme sa stretli u mňa v štúdiu a púšťali si hudby, vybrali sme beat, ktorý sme spoločne dotvorili. Alan nahral svoj part a po spoločnom uvážení sme sa zhodli, že oslovíme Laris, lebo sme ju tam už počuli. Alan oslovil Laris, ktorá neskôr došla ku mne do štúdia a vznikol tento hitík“, vysvetľuje vznik skladby Peter Pann.

Viac o téme: #alanmurin #larisdiam #novinka #peterpann #singel #tamkam