Kapela Sám Sebou vydáva chytľavú novinku s letným nádychom s názvom “Anjel strážny”.

Mgr. Matúš Fifik

„Pieseň vznikla už skôr, ale až teraz sa nám ju podarilo dať do takejto podoby ako ju poznáme. Je veľmi veselá, svieža, s moderným zvukom a chytľavým refrénom. S výsledkom sme veľmi spokojní,“ hovorí spevák kapely Matúš Fifik.

„Hudobnú produkciu si kapela robí vo vlastnom nahrávacom štúdiu. Snažíme sa robiť modernú produkciu, hlavne aby sme išli s dobou a aby poslucháč mal z našej hudby zážitok. S touto skladbou sme sa dosť vyhrali a myslíme, že na výsledku je to počuť,“ pokračuje Matúš.

O videoklip sa postaral talentovaný Raymond Petrík. Klip sme natáčali cestou do krásnej dedinky s názvom Uloža. Je tam skutočne nádherná príroda, čo sme chceli aj zachytiť. Rajo opäť odviedol skvelú prácu a klip krásne dopĺňa celkový zážitok zo skladby,“ dodal Matúš Fifik.


Sám Sebou

Kapela Sám Sebou pochádza z Jamníka a na konte má 4 štúdiové albumy. Kapelu tvoria bratia Fifikovci Matúš a Marek, bratranec Róbert Faith a textár František Pavol. Medzi najväčšie hity kapely patria skladby V šťastí aj nešťastí, Znova sa zamiluj, Na čom záleží, či Mám ťa rád, ktoré dosiahli niekoľko miliónove videnia na YouTube.

Viac o téme: #anjelstrazny #novinka #samsebou #singel