Priemerný technický pracovník sa ocitne požehnaný Bohom v komédii „God’s Favorite Idiot“.

Žiaden počítač ani monitor nemôže zachrániť Zem okrem tohto jediného muža. To je príbeh najnovšej komediálnej série od Netflixu „God’s Favorite Idiot“.

Tvorca a výkonný producent Ben Falcone mal hrať po boku svojej manželky Melissy McCarthyovej prostredníctvom ich osobnej produkčnej spoločnosti: On the Day Productions. O mesiace neskôr bolo oznámené, že do vedľajších úloh boli okrem iných obsadení Kevin Dunn, Leslie Bibb, Yanic Truesdale a Usman Ally.

God’s Favorite Idiot prichádza v krátkych častiach, ktoré trvajú približne dvadsaťpäť až tridsať minút, čo z neho robí ideálny druh relácie na bezmyšlienkové sledovanie počas dlhšieho obdobia. Melissa McCarthy, ktorá predtým hrala vo filme Perfect Strangers, sa vracia na streamovaciu platformu, aby sa spojila so svojím manželom a spolupracovníkom Benom Falconeom (Tamy, The Boss).


Netflix

God’s Favorite Idiot zobrazuje príbeh Clarka, priemerného technického pracovníka v strednom veku, ktorý si nemotorne žije svoj najlepší život, až kým ho jedného dňa nezasiahne blesk. Zdá sa, že je to úplne božský čin, pretože magicky začína žiariť a rozvíjať sily. Jeho novoobjavené schopnosti sú prvotnou záhadou, ale jeho čoskoro priateľka (McCarthy) a rodina sú teraz presvedčení, že ide o Boží čin. So svojím predpokladom nie sú príliš ďaleko od cieľa, keď sa zjaví anjel a povie Clarkovi, že sa stal jedným z Božích poslov a že je teraz na ňom, aby zastavil nadchádzajúcu apokalypsu.

Viac o téme: #fantasy #god-sfavoriteidiot #komédia #Netflix