Muž súdený za vraždu využije svoju záverečnú reč, aby povedal svoju časť príbehu v dráme „You Don’t Know Me“.

Whats on netflix; Leisurebyte

Hero (Samuel Adewunmi), súdený za streľbu a zabitie drogového dílera z južného Londýna menom Jamil Issa (Roger Nsengiyumva), si vypočuje záverečné vyhlásenie prokurátora. Prokurátor proti nemu vzniesol silné obvinenie, kde všetky dôkazy smerujú k nemu. Vyzerá to ako jednoduchý prípad, ktorý sa dá ľahko vyriešiť. Ale je to naozaj tak?

Hero prepúšťa svojho obhajcu a sám prednesie záverečnú reč. Začína ju tým, že neurobil to, za čo pôjde pravdepodobne do väzenia. Povie svoju stranu príbehu, v ktorom sa na prvý pohľad zamiluje do dievčaťa menom Kyra. Vzťah však končí, keď Kyra zmizne. Hero ju hľadá, no keď ju skutočne nájde, zapletie ho to do londýnskeho podsvetia.


Netflix

Sériu dotvára výborné herecké obsadenie, ktoré uchváti divákov hneď od začiatku. Adewunmi ako Hero je brilantný a uveriteľný. Dialógy v seriáli sú dobre napísané, čo pomáha postavám okolo seba budovať fiktívny svet.

V seriáli si zahrali Roger Jean Nsengiyumva (Tomb Raider), Yetunde Oduwole (Carnage), Tuwaine Barrett (The Personal History of David Copperfield) a Nicholas Khan (Transformers: The Last Knight). Britská dráma You Don’t Know Me vyšla na Netflixe 17. júna 2022.

Viac o téme: #dráma #Netflix #youdon-tknowme