Kevin Hart a Woody Harrelson sú nútení spojiť svoje sily v akčnej komédii „The Man from Toronto“.

Whattowatch com

Keď sa v dovolenkovom prenájme stretne neúspešný obchodný poradca a najsmrteľnejší zabijak na svete známy ako Muž z Toronta, nastáva zámena identity a začiatok „veľkej vražednej akcie“.

V komédii „Muž z Toronta“ hrá Woody Harrelson titulnú postavu – nájomného vraha, ktorý vyzerá ako plukovník Kurtz (Francis Ford Coppola, Apocalypse Now) a má legendárnu povesť. Kevin Hart ako neúspešný obchodník s divnými posilňovacími pomôckami Teddy Jackson, to myslí dobre, ale je v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Tak sa začína ich zúfalá spoločná cesta zastavenia sprisahania a nútenej sebareflexie.


Netflix

Medzi ďalšie významné mená hercov patria Kaley Cuoco (The Flight Attendant), Jasmine Mathews (The Tomorrow War), Ellen Barkin (Animal Kingdom), Lela Loren (Power), Pierson Fode (The Bold and the Beautiful), Tomohisa Yamashita (Tokio Vice), Alejandro De Hoyos (The Contractor) a Jencarlos Canela (Grand Hotel).

Režisérom akčnej komédie „Muž z Toronta“ je Patrick Hughes, ktorý má s réžiou dvojíc akčných komédií bohaté skúsenosti. Medzi jeho predchádzajúce diela patrí The Hitman’s Bodyguard a Hitman’s Wife’s Bodyguard, v ktorých obaja hrajú Samuel L. Jackson a Ryan Reynolds. Režíroval aj tretí diel Expendables.

„The Man from Toronto“ si môžete pozrieť na Netflixe už od 24. júna 2022.

Viac o téme: #akčný #kevinhart #komédia #Netflix #themanfromtoronto #woodyharrelson