Vydajte sa do najtemnejších hlbín s najnebezpečnejšími predátormi v dokumente „Najväčší zabijaci Afriky“.

DISNEY+, IMDB

Najväčší zabijaci Afriky sa vydávajú do najhlbších a najtemnejších hlbín Afriky, aby sa stretli tvárou v tvár s najnebezpečnejšími predátormi.

Zistite, ako táto rozmanitá krajina formovala celý rad afrických dravcov a kto sa dostal na vrchol potravinového reťazca. Od armád delfínov v oceáne cez majstrov prepadov na savanách až po najjedovatejšie plazy púští – objavte úskok, rýchlosť, klamstvo a zbrane najsmrtonosnejších živočíchov Afriky.

Afrika je krajina vytvorená časom, kde si zvieratá vyvinuli zložité zbrane, aby ich použili v boji o ďalší deň. Slonie kly môžu slúžiť na obranu alebo útok. Chobotnica používa kamufláž, aby našla jedlo alebo sa skryla pred nepriateľom. Rýchlosť a obratnosť tuleňa kapského sú cennými nástrojmi na chytenie tučniakov, no proti veľkému bielemu žralokovi sú neúčinné. Jediný hroch drží pýchu dvanástich levov na uzde svojou čírou mohutnosťou, ale keď čelí prenikavým zubom iného hrocha, ustúpi. So smrtiacimi zbraňami ovládanými hrôzostrašnými predátormi a korisťou kráčajú zvieratá po neistej ceste, ktorá patrí medzi najnebezpečnejšie v Afrike.

Viac o téme: #disneyplus #najvacsizabijaciafriky