KSI dal priestor Tomovi Grennanovi vo svojej novinke „Not Over Yet“.

Renáta Tomášová, Warner Music CZ

KSI pochádza z anglického Watfordu a preslávil sa ako tvorca obsahu na YouTube. Nahrával komentované herné videá, neskôr obsah rozšíril o rôzne vlogy.

Zahral si v komédii Laid In America (2016), dokumentárny film KSI: Can’t Lose zachytáva jeho boxerskú kariéru. Medzi legendárne dnes patria jeho amatérske a poloprofesionálne zápasy s americkým YouTuberom Loganom Paulom.

Hudbe sa KSI venuje od roku 2011 a rozhodne sa mu aj v tejto oblasti darí. Pravidelne sa umiestňuje v britskej hitparáde, jeho debutový album Dissimulation sa v roku 2020 dostal až na druhé miesto oficiálneho rebríčka v Anglicku. KSI spolupracoval s Anne-Marie a Digital Farm Animals, Lil Waynom, Lil Babym, AJ Traceym alebo Tionom Waynom. Na jeho singli Patience hosťujú Yungblud a Polo G. Novinka Not Over Yet je jeho debutom v slávnom vydavateľstve Atlantic. KSI tu koketuje so štýlom drum’n’bass a dáva priestor spevákovi Tom Grennanovi. Toho určite dobre poznáte, v minulosti uspel s piesňami Little Bit Of Love a Don’t Break The Heart.


KSI

Viac o téme: #KSI #notoveryet #novinka #singel #tomgrennan