Locke & Key sa konečne vracia na naše obrazovky v tretej sérii.

Netflix Media Center

Bude to však aj posledná séria seriálu, pričom sa tento fantasy príbeh po týchto epizódach skončí.

Výkonní producenti Carlton Cuse a Meredith Averill vo vyhlásení uviedli: „Keď sme začali pracovať na seriáli, cítili sme, že tri série sú ideálnou dĺžkou na to, aby sme príbeh rodiny Locke a ich dobrodružstvá v Keyhouse doviedli k uspokojivému záveru. Ako rozprávači sme vďační, že sme mali možnosť povedať našu verziu neuveriteľného príbehu Joea Hilla a Gabriela Rodrigueza presne tak, ako sme chceli. Čarovné kľúče si však nechávame pre vlastnú osobnú potrebu.“

V tretej sérii odkrýva rodina Lockeových v Keyhouse ešte viac kúziel, zatiaľ čo sa vynára nová hrozba – zatiaľ najnebezpečnejšia – ktorá má s kľúčami vlastné plány. Locke & Key od Carltona Cuse (Lost, Bates Motel) a Meredith Averill (The Haunting of Hill House) je o záhadách dospievania, láske, strate a neotrasiteľných putách, ktoré definujú rodinu.


Netflix

3. sériu televíznej adaptácie najpredávanejšej komiksovej série od Joe Hilla a Gabriela Rodrigueza Locke & Key si môžete pozrieť na Netflixe od stredy 10. augusta 2022, pričom všetkých osem epizód bude k dispozícii naraz.

Viac o téme: #3.séria #dráma #fantasy #horor #Locke & Key #Netflix #seriál #triler