Mestské hradby už po druhýkrát ožijú kultúrou v rámci festivalu Bratislavské kultúrne leto.

Mgr. Jana Túry, BKIS

Už túto sobotu 13. 8. je vo výnimočných historických priestranstvách pripravený pestrý program.

Podujatia pre najmenších
14:30
Dobrý deň, pán Grimm! / Divadlo SpozaVoza
Bábková inscenácia pre deti a dospelých. Hlavnými predstaviteľmi sú bratia Grimmovci, ktorí hľadajú najväčší strach a rozprávajú (ne)skutočné príbehy. Diváci spoznajú hravou formou príbehy plné humoru, priateľstva, ale aj zvláštnych bytostí.

15:30
Ivan a mačky / Divadlo SpozaVoza
Inscenované čítanie na motívy knihy J. Blažkovej: Mačky vo vreci. Ivan býva so zlostnou babkou v hore. Jedného dňa mu prikáže utopiť mačky. Ivan sa vyberá na dlhú cestu plnú dobrodružstva a dobrých skutkov. Zachráni mačky, ktoré zlostná babka napchala do vreca?

Hudobné programy
17:00
Ivana Mér
Koncert skladateľky a speváčky, ktorej hudba vyviera z ticha, inšpirovaná spevom mora, prírodnými živlami a vnútorným svetom duše.

18:30
Vrana Mariana
Koncert umelkyne, ktorá svojou hudbou prináša hmlové a dymové zafarbenie v jej autentickom prejave. Venuje sa alternatívnemu popu na hranici indie folku a ľahkého jazzu.

20:00
DJ Miklei
Energický techno set mladej DJky pochádzajúcej z Ukrajiny.

Vstupné na podujatie, ktoré je realizované v spolupráci s Bratislava Tourist Board a s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky, je zdarma. Celý program Bratislavského kultúrneho leta nájdete na webe Kulturneleto SK.

Viac o téme: #BKIS #bratislavskekulturneleto #mestskehradby