Symfónia umenia: JAZZ MEDZI HVIEZDAMI + SÚŤAŽ O VSTUPENKY na Facebooku Rádia VIVA.

Ing. Patrik Cucor, Cultus Ružinov, a.s.

Druhý september bude patriť jazzu krajín Vyšehradskej štvorky. Rádio VIVA vám prináša víkendovú súťaž o 2×2 vstupenky na tento veľkolepý jazzový zážitok. Nezabudnite navštíviť Facebook Rádia VIVA už tento víkend 13. – 14. 8. 2022!

Big Band, ktorého americký magazín Down Beat zaradil medzi 10 najlepších big bandov na svete, Rozhlasový Big Band Gustava Broma pod taktovkou Vlada Valoviča, bude hostiť poľskú speváčku Agu Zaryan, nositeľku významných svetových ocenení. Z Českej republiky vystúpia mladý talent českej jazzovej scény speváčka Marta Kloučková a hráč na Hammondov organ Ondřej Pivec, ktorý spolu s americkým spevákom Gregorym Porterom v roku 2017 získal cenu Grammy.

Maďarskú republiku zastupuje klavirista Robi Botoš držiteľ ceny TD Grand Jazz Award na medzinárodnom jazzovom festivale v Montreale 2012. V roku 2016 získal cenu JUNO pre najlepší jazzový album roka za nahrávku Movin ‚Forward.


Cultus Ružinov

Koncert sa bude konať 2.9.2022 o 19:00 na Námestí pred Pradiarňou 1900. Vstupenky na koncert JAZZ MEDZI HVIEZDAMI si môžete zakúpiť na Predpredaj.SK.

Podmienky:
V prípade nepriaznivého počasia zostanú v platnosti len vstupenky z VIP sektora – koncert sa uskutoční v rovnakom termíne v DK Ružinov, Ružinovská 28, Bratislava. Ostatné vstupenky sa vrátia v plnej hodnote. V prípade nepriaznivého počasia po začatí koncertu sa cena vstupného nevracia.

Viac o téme: #cultusruzinov #jazz #jazzmedzihviezdami #koncert #mestskacastbratislavaruzinov #symfoniaumenia