Cesta do mesta jej zmení osud úplne inak, než čakala v kriminálnej dráme „Miracol“.

Bohuš Mäsiarčik, Top of Mind

Mníška sa vytratí z kláštora, cesta do mesta jej ale zmení osud úplne inak, než čakala. Odhodlaný policajt sa následne snaží vypátrať, čo presne sa s dievčaťom stalo. Jeho činy spochybňujú, či mu ide skutočne o pravdu – zato mu ponúknu možnosť zázraku.

Film je rozdelený do dvoch častí. V prvej sledujeme mladú mníšku Kristínu, ktorá odchádza do mesta zo vzdialeného kláštora, aby vybavila naliehavú vec. Jej tajomná púť ju vedie cez celé mesto, ale podľa všetkého nie je schopná riešiť svoj problém a nájsť muža, po ktorom pátra, ani vhodnú pomoc. Po vyčerpaní všetkých možností sa večer vracia späť do kláštora a cestou ju stihne nečakaný osud.


CinemArtCZ

Druhá časť filmu je o policajnom detektívovi, ktorý sa snaží pochopiť, čo presne sa s dievčaťom stalo. Marius ide krok za krokom po jej stopách a pátra na všetkých miestach, ktoré navštívila. V zrkadlovom slede udalostí odhalí jeho vyšetrovanie skutočnosti, ktoré vedú nielen k pravde, skrývajúcej sa za tajomnými činmi Kristíny, ale neskôr aj ku skutočnému zázraku.

Viac o téme: #dráma #hbomax #Miracol #Zázrak