Scandal a Gamba pripomínajú, že v živote musíš mať vždy Plán B!

PR Specialist - Matúš Petrinec

Motivačná novinka je na svete! Scandal a Gamba opäť spojili svoje sily a prinášajú nový videoklip k songu Plán B. Skladba hovorí o situáciách každého z nás, kedy nám nie všetko vychádza podľa našich predstáv. Práve preto nám táto ostrieľaná dvojica pripomína, že je potrebné mať takzvaný Plán B!

Vizuál videoklipu bol natáčaný v troch lokáciách. Okrem opusteného tréningového areálu pre autá v Bratislave sa zábery tímu podarilo natočiť aj v priestoroch Strednej školy potravinárskej, ktorá je v súčasnosti už tiež opustená. Tretia a zároveň najdôležitejšia lokácia predstavuje Gymstar fitness centrum. V ňom si svoje odcvičil aj majster sveta a 4-násobný majster Slovenska v bodybuildingu Ján Kráľ.


Gamba

„Vo videoklipe môžeme taktiež nájsť svoju úlohu aj DominosBarber, za čo mu týmto ďakujem, že bol ochotný sa presúvať po všetkých lokáciách. Po vydaní videoklipu začíname so Scandalom pracovať na spoločnom EP, ktoré nesie pracovný názov Arzenal. Bude pestré, plné rôznych štýlov, rapu, spevu a melodických častí, tak ako aj v tejto skladbe. Ďakujem všetkým zúčastneným a pozdravujem všetkých, čo to podporia. Hudba navždy, hudba lieči.” uzatvára Gamba.

Videoklip sa dočkal oficiálnej premiéry na Youtube kanáli Gambu 11. Augusta, pričom skladba bola taktiež vydaná na streamovacích platformách.

Viac o téme: #Gamba #novinka #planb #Scanda #singel