SLZA v spolupráci s Domique Alagia vydáva novinku „Tak mi promiň“.

Tomáš Karpel, Universal Music s.r.o.

SLZA vydáva novinku Tak mi promiň. Na feate sa tentokrát objavuje talentovaná speváčka a influencerka Dominique Alegia a rolu terapeutky s ľahkosťou stvárnila známa herečka Dana Batulková.

Nový singel „Tak mi promiň“ vznikal už na začiatku tohto roka. Potom, čo chvíľu „ešte zrel v šuflíku“, sa k nemu Petr Lexa v júni vrátil. Zárodky spolupráce s Domique Alagia sa ale začali rodiť už predtým. „Na Domču som po prvýkrát narazil asi pred rokom na TikToku, kde spievala cover Someone You Loved od Lewisa Capaldiho. Vtedy ma natoľko zaujal jej hlas, že som s ňou hneď musel naspievať duet tej piesne. Vymenili sme si pár správ, pochválil som jej tvorbu, poprial veľa šťastia a od tej doby sme neboli v kontakte,“ rozpráva Petr Lexa.

„Keď sme dorobili demo Tak mi promiň a padla otázka, či by sa tam nehodil nejaký ďalší neokukaný hlas na feat, spomenul som si na Domču. Napísal som jej, poslal song, ona z neho bola nadšená a asi za dva týždne už sme vychádzali zo štúdia s hotovým singlom,“ pokračuje speváka SLZY. Dominique sa tak splnil detský sen. „Ako malá som bola jeho fanúšička,“ vraví s úsmevom Alagia. „Pesnička ma okamžite zaujala, veľa ľudí sa v nej podľa mňa nájde. Som z toho nadšená, singel je chytľavý, páči sa aj mojej rodine a kamarátom,“ dodáva.

K singlu vznikol aj symbolický farebný videoklip v pôsobivých retro interiéroch, ktorého réžie sa podobne ako pri tracku „Padám“ zhostil sám Petr Lexa v spolupráci s Pam Rabbit. „Po skúsenosti s Padám, kedy sme si vymysleli, zrežírovali a zostrihali klip sami spoločne s Pam, som vedel, že si to tu chcem tiež zopakovať. Vymyslel som prvotný námet, Pam mi ho potom pomohla prepísať do scenárovej podoby, dal som dokopy celý tím, lokácie, rekvizity a ujal sa réžie,“ približuje Lexa a dodáva: „teraz si spätne hovorím, že to bolo možno veľké sústo, ale neskutočne som si to užil. Možno aj práve vďaka super tímu. Všetci odviedli skvelú prácu a hlavne na pľac priniesli úžasnú energiu, bez toho to proste nejde. Z výsledku mám obrovskú radosť“.


Slza

Pôsobivé video vyšperkovala svojím nezameniteľným hereckým prejavom aj populárna česká herečka Dana Batulková, ktorá stvárnila rolu terapeutky. „Od chvíle, kedy som prišiel s nápadom párovej terapie bolo jasné, že terapeutku musí hrať skúsená herečka, ktorá do role dokáže dostať prísnosť, ale zároveň aj humor a nadhľad. Hlavne som z toho nechcel robiť žiadnu drámu,“ približuje s úsmevom Petr Lexa.

Dana Batulková bola pre kapelu jasnou voľbou. „Spísali sme si zoznam herečiek, ktoré by sa nám do role páčili, a hneď na prvom mieste bola Dana. Tá nám to potvrdila ešte v ten deň, a tak sme sa k druhému miestu vlastne ani nedostali. Bola úžasná, zahrala to s neskutočnou ľahkosťou a presvedčivo, a vo výsledku do tej scény priniesla viac, než som čakal. Úžasná skúsenosť,“ pochvaľuje si na záver Petr a pozýva fanúšikov k pozretiu videoklipu, ktorý je už teraz k dispozícii na YouTube.

Viac o téme: #dominiquealegia #novinka #singel #Slza