HBO Max predstavuje oficiálny trailer a vizuál k piatej sérii seriálu Príbeh služobníčky.

Bohuš Mäsiarčik, Top of Mind

Nová séria Príbehu služobníčky (The Handmaid’s Tale) sa vráti na HBO Max už 15. septembra.

June čelí následkom za zabitie veliteľa Waterforda a zároveň sa snaží znovu definovať svoju identitu a zmysel života. Ovdovelá Serena sa pokúša zviditeľniť v Toronte, zatiaľ čo vplyv Gileádu sa plíživo šíri do Kanady. Veliteľ Lawrence spolupracuje s Nickom a tetou Lýdiou, keď sa snaží reformovať Gileád a získať moc. June, Luke a Moira bojujú s Gileadom na diaľku, keď pokračujú vo svojej misii na záchranu Hannah.

Príbeh služobníčky je adaptáciou klasického románu Margaret Atwoodovej a rozpráva o živote v dystopii Gilead, totalitnej spoločnosti v bývalých Spojených štátoch. Offred (Elizabeth Moss), jedna z mála plodných žien známych ako služobníčky v utláčateľskej republike Gileád, sa snaží prežiť ako reprodukčná náhradníčka vplyvného veliteľa a jeho urazenej manželky.


HBO Max Česko a Slovensko

V seriáli hrajú: Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel, Sam Jaeger.

Príbeh služobníčky produkuje MGM Television a producentmi sú Bruce Miller, Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears, Eric Tuchman, Yahlin Chang, Rachel Shukert, Sheila Hockin, John Weber, Frank Siracusa, Steve Stark a Kim Todd. Seriál je medzinárodne distribuovaný spoločnosťou MGM.

Viac o téme: #dráma #hbomax #pribehsluzobnicky #scifi #thehandmaid-stale #thriller