Tyor nám prináša energickú novinku “Tu a Teraz”! Novinku doprevádza videoklip z New Yorku!

Archív Tyor, Matúš Petrinec - PR manager

Meno Tyor je na našej scéne už dobre známe, keďže ako člen skupiny Terapia dokázal v posledných mesiacoch vydávať skladby, ktoré slovenský fanúšik ocenil početným vzhliadnutím na ich kanáli či na digitálnych platformách. Tyor si tentokrát pripravil svoj sólo projekt, ktorý nesie názov “Tu a Teraz”!

Samotná skladba nám pripomína, že je potrebné žiť v prítomnom momente a nezabudnúť si užívať každý deň naplno. Skladbu sprevádza aj kvalitný vizuál z mesta, ktoré nikdy nespí, prezývaného aj mesto snov.

„New York je pre mňa ikona. V rámci životného štýlu, ale najmä hudobne. Tam začal hip-hop, žáner, ktorý robím, a dodnes táto kultúra ovplyvňuje nielen mňa, ale aj celý svet. Bol môj sen sa tam dostať do štúdia a nahrať track. Som jeden z mála interpretov u nás, ktorým sa to podarilo a som za to vďačný. Určite sa tam chcem vrátiť,” hovorí nadšene Tyor.


KALI RECORDS

Zaujímavosťou je, že videoklip bol tvorený na mobil samotným interpretom. Hudobník sa touto voľbou snažil verne zdokumentovať svoju predstavu vizuálu. O finálny zvuk skladby sa postaral jeho partner z kapely Terapia, Jurgi. Klip vychádza oficiálne na kanáli Kali Records, keďže Tyor je jeho dlhoročným členom!

„Videoklip je prierez mojim pobytom v New Yorku a znázorňuje môj splnený sen. S natáčaním mi pomáhala moja partnerka, ktorá zároveň aj tvorí hudbu a plánujeme do budúcna spoločné veci, načo sa už nesmierne tešíme. Teraz sa však chcem zameriať skôr na single, aby ľudia, ktorí majú radi moju tvorbu alebo ma ešte len spoznávajú nečakali na ňu dlho. Robím hudbu pre ľudí, chcem ich baviť a dávať im kvalitu. S mojou skupinou Terapia vydávame pravidelne každý mesiac, a ja sa k tomu pripojím so sólo trackmi.” uzatvára Tyor.

Skladba sa dočkala oficiálneho vydania 4.9. o 18:00 na Kali Records.

Viac o téme: #novinka #singel #tuateraz #Tyor