Už dnes vystúpi v Bratislave jedno z najväčších svetových hudobných mien!

PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ

Tomu sa hovorí oslava narodenín! Aldea Music oslavuje svoje prvé výročie na hudobnej scéne a roztočia to poriadne vo veľkom štýle. Pozvanie do Bratislavy prijalo zoskupenie FCKNG SERIOUS na čele s najžiadanejším svetovým Dj-om Borisom Brejchom!

Aldea Music sa snaží priniesť hudobným fanúšikom už takmer rok úplne iný eventový rozmer, na aký boli ľudia doteraz zvyknutí. Ich najväčšou záľubou je cestovať po celom svete a inšpirovať sa inými kultúrami, aby na Slovensko priniesli kvalitu a niečo, čo u nás ešte nebolo. Čo podčiarkuje aj ich veľkolepá oslava, ktorá sa uskutoční už tento piatok 16.9. v Incheba Expo Aréne. Hlavným hosťom bude jeden z najžiadanejších svetových DJ-ov a producentov Boris Brejcha, kde sa okrem neho predstavia aj členovia spoločného vydavateľstva FCKNG SERIOUS – Ann Clue a Moritz Hofbauer. O warm up a ako jediný Slovák sa pred týmito zahraničnými hviezdnymi predstaví Dj a producent Bizzare, ktorý odohrá svoj set v štýle deep/melodic house.

„Našim prvým eventom bol takisto Boris Brejcha a tento event bol vypredaný do 24 hodín! No veľké množstvo našich aj Borisových fanúšikov si tento event užiť nemohli. Preto sme sa rozhodli na naše prvé narodeniny priniesť na Slovensko opäť Borisa, no tentokrát v oveľa väčšom rozmere a o tom svedčí aj to, že si ho spoločne užijeme vo vypredanej Bratislavskej Inchebe, kde spolu s Borisom prídu aj členovia jeho labelu, Ann Clue a Moritz Hofbauer. Bude to nepochybne obrovská show, ktorú si môže užiť oveľa väčšie publikum ako minulý rok“, hovoria nadšene organizátori Aldea Music.
A čo sa týka požiadaviek, organizátori prezradili len tie základne ako profesionálny a prepracovaný stage dizajn so špičkovým zvukom, izbu v 5* hoteli aj s balkónom, cigaretový tabak, prosecco a kávu.

A kto je najžiadanejší DJ v maske?
Nemecký DJ, ktorý svoju tvár väčšinu času skrýva za benátskou divadelnou maskou zavíta po tretíkrát na Slovensko. Boris Brejcha debutoval v roku 2006 trackmi v žánri house na berlínskom labeli Autist Records. Od tej doby prešiel veľmi dlhú cestu, vydal nespočetne veľa singlov a viacero albumov. Spolu s kolegami a priateľmi – Ann Clue a Deniz Bul spoločne založili vydavateľstvo FCKNG SERIOUS. Začiatkom tohto roka Brejcha vydal šiesty štúdiový album – Space Diver. Boris Brejcha je absolútny priekopník žánru high-tech minimal, ktorý milujú jeho fanúšikovia po celom svete. Má za sebou mega úspešné show a vypredané haly. Svoje DJ-ské umenie predviedol už trikrát aj pre francúzsku sériu eventov Cercle v prostredí parížskeho Grand Palais, hradu Château de Fontainebleau a tohto roku v historickom Arènes de Nimes.


Frontal Roast

FCKNG SERIOUS zoskupenie doplní line up Borisa Brejchu!
ANN CLUE
Spoluzakladateľka vydavateľstva sa v posledných rokoch etablovala na pódiu ako jedna z umelkýň, ktoré ovládajú tanečné parkety po celom svete. Aj keď svoju kariéru len začala, už hrá na mnohých známych festivaloch, ako sú Awakenings, EDC Las Vegas, Exit Festival, Time WARP, Sonus a OFF Sonar. Minulý rok cestovala po celom svete na akcie v USA, Kanade, Brazílii, Argentíne, Kolumbii, Austrálii, samozrejme po celej Európe- aby sme spomenuli len niektoré z 35 krajín, ktoré Ann Clue navštívila v posledných rokoch turné. Má jedinečnú estetiku, vďaka ktorej vynikla v odvetví, v ktorom dominujú muži, s mnohými výzvami a taktiež so svojou kariérou. Ako súčasť rodiny Fcking-Serious-Family našla svoju power-up-mantru a pripravuje ďalšie projekty, vďaka ktorým si zapamätáte jej meno.

Moritz Hofbauer
Moritz Hofbauer sa k hudbe dostal už v ranom veku, keď hral na violončelo v miestnom orchestri či na klávesy. Jeho hudobná kreatíva ho prinútila spojiť túto lásku k hudbe s perkusiami a syntetizátormi. Svoje klavírne skladby začal dopĺňať elektronickými beatmi a jeho vášeň pre Deep House a Melodic Techno sa rozvinula veľmi rýchlo. Vo veku 15 rokov Moritz prijímal svoje prvé bookingy a trávil noci v DJ booths miestnych klubov. S vydaním jeho ,,In Between“ na Jeudi Records v roku 2015 Moritz zaznamenal prvý míľnik vo svojej začínajúcej kariére. Nasledovalo niekoľko vydaní a remixov pre umelcov ako Township Rebellion, Ben Böhmer a Nils Hoffmann. Počas nasledujúcich rokov sa stabilne etabloval na klubovej scéne a odvtedy sa dostal na pódiá ako Docks v Hamburgu, Harry Klein v Mníchove alebo The Cloud v Art Basel Miami, ako aj na festivaly ako Sonne Mond Sterne Festival alebo Isle Of Summer. Moritz už stihol vydať na mnohých labeloch a jeho produkcie sa dostali do setov umelcov ako Dirty Doering, Township Rebellion, Marcus Meinhardt alebo Aka Aka. Hudbou nasleduje svoju víziu jedinečného zvuku, ktorý premosťuje melódiu, umenie a club fever, pričom neustále hľadá nové podnety, ktoré by pridal do svojej hudobnej kolekcie. Ako najnovší člen rodiny FCKNG SERIOUS okolo superstar Boris Brejcha Moritz čoskoro vydá svoje prvé EP na labeli a zároveň vystúpi naživo na ich celosvetových eventoch.

Viac o téme: #aldeamusic #borisbrejcha #fckngserious #koncert