RTVS prináša novú reláciu pre mládež PsychoMiro(v)lóg.

Stanislav Čačko, RTVS

RTVS pripravila novú reláciu pre mladých. PsychoMiro(v)lóg poskytne tínedžerom odpovede aj na tie najpálčivejšie otázky. Na obrazovky Jednotky príde už v sobotu 1. októbra o 10.00 h.

PsychoMiro(v)lóg je krátka, približne štvrťhodinová relácia, ktorá vlogovou formou nazrie do života dnešnej mládeže a do problémov, ktoré mladých ľudí trápia. S pomocou psychológov ponúkne Miro rady, ako jednotlivé situácie riešiť, a zároveň tak ukáže rovesníkom, že každý problém má riešenie.

V relácii budeme hľadať odpovede na otázky zo života mladých ľudí. Vlogera Mira stvárni študent konzervatória Maxim Rozenberg, ktorý sa bude snažiť zamiešať do života svojich spolužiakov či kamarátov a pomáhať im v riešeniach rôznych, často aj komických, situácií.

Maxim Rozenberg si zahral vo viacerých divadelných inscenáciách, okrem toho aj v projekte Generácia Z, ktorý sa tiež zaoberal problematikou dnešnej mladej generácie. Novú reláciu bude RTVS vysielať každú sobotu dopoludnia po novej súťažnej relácii Naj škola, a tak spoločne vytvoria úplne novú ponuku pre cieľovú skupinu mladých divákov. Na scenári relácie sa podieľajú mladé autorky Ľubica Bystričanová a Miriam Fulmeková. Dramaturgiu má v rukách Vladimír Balko. Okrem herca Maxima Rozenberga sa v jednotlivých epizódach predstavia aj jeho spolužiaci, ďalší herci z bratislavského konzervatória a tiež mladá psychologička Nikola Novoveská.

Na obrazovky Jednotky príde PsychoMiro(v)lóg už v sobotu 1. októbra o 10.00 h. Relácia bude po odvysielaní dostupná aj v archíve na webe RTVS.

Viac o téme: #mládež #psychomiro-v-log #relácia #RTVS