Dokument „Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes“ prináša doteraz nepočuté audio rozhovory medzi Dahmerom a jeho obhajobcom.

Netflix Media Center

Keď polícia v Milwaukee v júli 1991 vstúpila do bytu 31-ročného Jeffreyho Dahmera, odhalila príšerné osobné múzeum sériového vraha: mrazničku plnú ľudských hláv, lebiek, kostí a iných pozostatkov v rôznom stave rozkladu a vystavenia.

Dahmer sa rýchlo priznal k šestnástim vraždám vo Wisconsine počas predchádzajúcich štyroch rokov a k jednej ďalšej v Ohiu v roku 1978, ako aj k nepredstaviteľným činom nekrofílie a kanibalizmu. Toto zistenie šokovalo národ a ohromilo miestnu komunitu, ktorá bola pobúrená tým, že takýto zhýralý zabijak mohol tak dlho pôsobiť v ich meste.

Ako sa Dahmer, ktorý bol v roku 1988 odsúdený za sexuálne napadnutie neplnoletej osoby, mohol vyhnúť podozreniu a odhaleniu zo strany polície, keď sledoval gay komunitu v Milwaukee a hľadal obete, z ktorých mnohí boli ľudia inej farby pleti?


Netflix

„Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes“ je tretím dielom zo série dokumentov od režiséra Joea Berlingera (CWAK: The Ted Bundy Tapes, CWAK: The John Wayne Gacy Tapes). Tento trojdielny dokument obsahuje doteraz nepočuté audio rozhovory medzi Dahmerom a jeho obhajobou, ktoré sa ponoria do jeho pokrivenej psychiky a zároveň odpovedajú na tieto otvorené otázky policajnej zodpovednosti.

Viac o téme: #conversationswithakiller-thejeffreydahmertapes #dokumentarny #Netflix