Šortymu vyoperovala srdce jeho ex! S Lvcas Dope v prepracovanom klipe „Bezo mňa“ sa takto lúčia s frajerkami.

Jana Trellová

Obľúbený moderátor, imitátor a v neposlednom rade spevák a raper Dušan „Šorty“ Berky minulý rok vydal svoje dlho očakávané EP Sám sebou.

A práve novou skladbou „Bezo mňa“ uzatvára tento projekt. V jeho najprepracovanejšom videoklipe od Pierra Lexxis zahviezdil známy český raper Lvcs Dope. Šortyho ex mu vyoperovala srdce, spolu s Lvcasom Dope sa lúčia s frajerkami!

Po niekoľkýkrát sa Šorty hudobne spojil s producentom Fillipianom, ktorý okrem tejto skladby odprodukoval drvivú väčšinu skladieb z EP „Sám sebou“.

Spevák, imitátor a moderátor jedného z najpočúvanejších rádií pre mladých prináša prepracovanú novinku „Bezo mňa“ v spolupráci s českým raperom a spevákom Lvcas Dope. Track vyšiel ešte pred rokom v rámci EP-čka „Sám sebou“, z ktorého oficiálne video dostali tri skladby. Rovnomenný titulný track „Sám sebou“ s Kalim, „Ešte raz“ s Puertom a v animovanej podobe skladba „Oukej“ s Egom.

Tentoraz dostal vizuál track, v ktorom mu hosťuje známa tvár českej hudobnej scény, raper a spevák Lvcas Dope.

„Když mi Šorty tenkrát poprvé poslal rozdělaný singl, kde chtěl mojí sloku, okamžitě jsem věděl a slyšel, že z toho bude hit. Když jsem věc dodělal, začali jsme řešit to, že si to 100% zaslouží videoklip, protože to je jedna z věcí, kterou si můžu pustit 1000x a pořád mě baví. Díky Šortymu a celýmu produkčnímu teamu za spolupráci“, hovorí vďačne Lvcas.


OVERGROUND art

O réžiu sa postaral režisér Pierre Lexis s jeho tímom, o efekty @vfxforeveryone a aj z tohto hľadiska ide o Šortyho najprepracovanejší klip v jeho doterajšej kariére.

„Chcel som tejto skladbe venovať klip, považujem ju za najzvláštnejšiu a najmenej stereotypnú vec mojej tvorby. Aj keď od vydania albumu prešiel viac než rok, vždy je lepšie neskôr ako vôbec a teraz som cítil, že prišiel ten čas. Lvcasa dlhodobo rešpektujem, páči sa mi jeho štýl, a potešil ma, keď prikývol na ponuku spolupráce so mnou”, hovorí Šorty.

Spevák tiež dodáva, že je to posledný klip k EP „Sám Sebou“, a tento rok sa chystá vydať ďalšie EP. To však už nevyjde na fyzických nosičoch, ale na všetkých digitálnych platformách. Názov nového projektu a kto mu „zahosťuje“ na jednotlivých trackoch si zatiaľ necháva pre seba, keďže je stále v procese výroby.

Viac o téme: #bezomna #Dušan "Šorty" Berky #EP #samsebou