Pôvodný seriál Disney+ „Vitajte v Chippendales“ bude mať premiéru už v januári 2023.

Spoločnosť Disney+ dnes zverejnila oficiálny trailer a fotografie k seriálu Vitajte v Chippendales a oznámila, že premiéra tohto pôvodného limitovaného seriálu sa na Slovensku uskutoční 11. januára 2023 exkluzívne na Disney+.

Rozsiahla kriminálna sága Vitajte v Chippendales natočená podľa skutočných udalostí rozpráva škandalózny príbeh Somena „Stevea“ Banerjeeho, indického prisťahovalca, ktorý sa stal neočakávaným zakladateľom najväčšieho mužského striptízového impéria na svete. Na ceste za svojím cieľom pritom nedovolil, aby mu v tom čokoľvek zabránilo.

Súčasťou hviezdneho obsadenia seriálu Vitajte v Chippendales je Kumail Nanjiani (Srdcu nerozkážeš), Murray Bartlett (The White Lotus), Juliette Lewisová (Yellowjackets) a Annaleigh Ashfordová (American Crime Story). V seriáli sa objavia aj hosťujúce hviezdy Quentin Plair (The Good Lord Bird), Robin de Jesús (tick, tick… BOOM!), Andrew Rannells (Girls5eva) a Spencer Boldman (Príbeh lásky) spolu s Nicolou Peltz Beckhamovou (Holidate) a Danom Stevensom (Gaslit).


Hulu

Výkonnými producentami seriálu sú Robert Siegel a Kumal Nanjiani. Seriál produkujú Dylan Sellers, Jenni Konnerová, Matt Shakman, Emily V. Gordonová, Nora Silverová a Rajiv Joseph, ktorí sa po boku Mehara Sethiho podieľajú aj na tvorbe scenára. Robert Siegel a Jenni Konnerová pôsobia ako spoluscenáristi, seriál režíruje Matt Shakman. Jacqui Riverová je výkonnou koproducentkou a Annie Wymanová koproducentkou.

Viac o téme: #Disney #dráma #seriál #vitajtevchippendales #welcometochippendales #životopisný