Nový seriál z produkcie BBC Rogue Heroes od tvorcu Peaky Blinders Stevena Knighta bude mať premiéru na HBO Max 30.10.2022.

Bohuš Mäsiarčik, Top of Mind

Seriál Rogue Heroes (PLUK MIZEROV), ktorý pre BBC natočila spoločnosť Kudos (a Banijay Company), sa čoskoro objaví na HBO Max, kde bude uvedených všetkých šesť častí naraz.

V šesťdielnom seriáli natočenom podľa rovnomenného knižného bestselleru Bena Macintyra hrajú Connor Swindells, Jack O’Connell, Alfi Allen, Sofia Boutella a Dominic West v dramatizovanom príbehu o tom, ako za mimoriadnych okolností v najtemnejších dňoch druhej svetovej vojny vznikla jednotka SAS.

Seriál Pluk mizerov je plný akčných scén. Ide o vzrušujúci príbeh o odpadlíkoch, ktorí absolvujú obrovské riziká za mimoriadnych okolností.

Káhira, 1941. David Stirling (Connor Swindells) – excentrický mladý dôstojník, hospitalizovaný po nevydarenom cvičení – sa nudí. Je presvedčený, že tradičné jednotky komanda nefungujú, a tak vytvorí radikálny plán, ktorý ide proti všetkým uznávaným pravidlám moderného boja. Chce získať povolenie naverbovať tých najtvrdších, najodvážnejších a najbystrejších vojakov pre malú tajnú jednotku, ktorá bude vytvárať chaos za nepriateľskými líniami. V Stirlingovom tíme je každý skôr rebelom ako vojakom. Všetci sú komplikovaní, robia chyby, bezohľadní, no zároveň tiež úžasne statoční a hrdinskí.


BBC

Pluk mizerov (6 x 60′) napísal a produkoval Steven Knight (Peaky Blinders, Taboo, Vianočná koleda), réžie sa ujal Tom Shankland (The Serpent, The Missing) a producentom je Stephen Smallwood (The Serpent, Patrick Melrose). Producentmi seriálu sú Karen Wilson, Martin Haines a Emma Kingsman-Lloyd za Kudos a Tommy Bulfin za BBC.

V traileri znie nová verzia hitu No More Heroes od skupiny The Stranglers, ktorú tu spieva Skin, speváčka kapely Skunk Anansie.

Viac o téme: #hbomax #rogueheroes #seriál #triler #vojnový