Líder skupiny Cimbal Brothers schudol 55 kíl a chystá výnimočné koncerty v Trnave, Banskej Bystrici a v Bratislave!

Nora Krchňáková | NK Factory

Skupina Cimbal Brothers má veľa noviniek! Zmenila zloženie, svoj výzor a chystá výnimočné koncerty. Líder Cimbal Brothers František Reiner schudol za pol roka 55 kilogramov a je z neho iný človek.

V novej kondícii a v novom zložení pripravila kapela pre fanúšikov unikátne koncerty plné pozitívnej energie. Cimbal Brothers zahrajú 23.11. v Trnave v Kine Hviezda, 27.11. v Banskej Bystrici v Robotníckom dome a 29.11. špeciálny koncert v Bratislave. V Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca sa predstavia spolu so sláčikovým kvartetom v rámci magického koncertu filmovej hudby.

Líder Cimbal Brothers František Reiner sa charakterizuje ako „cimbalový rebel“, ktorý chce všetkým dokázať, že cimbal je veľmi všestranný hudobný nástroj a dá sa na ňom zahrať naozaj hocičo. Pop, rock, filmová hudba či dokonca aj metal. Na koncertoch v Trnave, Banskej Bystrici a v Bratislave zaznejú skladby z debutového albumu Srdce, ktorý obsahuje známe melódie z filmov a interpretov v úplne iných, netradičných aranžmánoch.

„Zahráme kultové hity Michaela Jacksona, Eda Sheerena a skupín Queen, Metallica, Nirvana či Beatles. Z filmovej hudby hráme hity z filmov ako Harry Potter, Forrest Gump, Titanic, Game of Trones či dokonca Perinbaba. Snažíme sa repertoár na koncerty neustále obmieňať, aby sa fanúšikovia mali na čo tešiť. Všetkých na koncerty srdečne pozývame,“ neskrýva radosť Feri Reiner.

Strhujúci koncertný zážitok predvádza skupina v zložení Feri Reiner – cimbal, Peter Bulík – gitara, Juraj Gregorík – basgitara, Štefan Bugala – bicie a Pavol Bártovic – klavír. Z kapely odišiel jeden z bratov Alexander Reiner.

„Mali sme medzi sebou isté rodinné nezhody a tie bohužiaľ vyústili aj do pracovných záležitostí. Následne sme obaja uznali za vhodné, aby brat odišiel z kapely. Skupina ďalej funguje v novom zložení, mali sme veľmi perné leto plné koncertov. Samozrejme názov kapely zostáva, keďže som ho rovnako ako aj celý projekt, vymyslel ja sám,“ vysvetľuje Feri Reiner.

František Reiner je nielen cimbalový virtuóz a líder kapely, ale aj človek s pevnou vôľou. Za pol roka radikálne zmenil svoj výzor a schudol 55 kilogramov.

„Vyradil som z jedálnička akékoľvek prílohy a múku, čiže žiaden chlieb, cestoviny a napokon samozrejme žiaden cukor, čiže žiadne sladkosti. Začiatky boli veľmi ťažké, hlavne kvôli sladkostiam, ale vďaka pevnej vôli sa mi to nakoniec podarilo. Obrovskou motiváciou v celom procese chudnutia bola moja už teraz manželka, ktorá ma podporovala a doteraz povzbudzuje. Stále sa stravujem rovnako, ale každú nedeľu si doprajem nejakú maškrtu ako odmenu za celý týždeň,“ prezradil Feri svoj návod na chudnutie.

Cimbal Brothers už stihli vďaka nevšednému hudobnému spojeniu odohrať množstvo koncertov po celom Slovensku, podieľali sa mnohých televíznych projektoch vrátane televízneho galaprogramu OTO a spolupracujú so známymi skupinami a interpretmi slovenskej scény. Nenechajte si ujsť ich koncerty 23.11. v Trnave v Kine Hviezda, 27.11. v Banskej Bystrici v Robotníckom dome a 29.11. v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca v Bratislave. Zaznejú známe melódie z filmov a hity svetových interpretov ako Metallica, Michael Jackson, Queen či Beatles a ďalšie v úplne iných aranžmánoch na aké ste boli zvyknutí!

Vstupenky na strhujúci zážitok plný pozitívnej energie si môžete kúpiť na Predpredaj.SK. Informácie o skupine nájdete na webe Cimbal Brothers a Facebooku CB.

Viac o téme: #cimbalbrothers #koncerty