Nový dramatický seriál HBO „The Last Of Us“ debutuje 16. januára.

Bohuš Mäsiarčik, Top of Mind

Prvá séria deväťdielneho seriálu HBO Original THE LAST OF US bude mať premiéru v pondelok 16. januára na HBO a bude sa dať sledovať na HBO Max.

Dej seriálu THE LAST OF US sa odohráva 20 rokov po zničení modernej civilizácie. Joel, otrlý preživší, je najatý, aby prepašoval štrnásťročnú Ellie z tiesnivej karanténnej zóny. To, čo začína ako malá zákazka, sa čoskoro zmení na brutálnu a srdcervúcu cestu, kedy obaja musia precestovať USA a prežitie jedného závisí od druhého.

V hlavných úlohách sa predstaví Pedro Pascal ako Joel, Bella Ramsey ako Ellie, Gabriel Luna ako Tommy ďalej Anna Torv ako Tess, Nico Parker ako Sarah, Murray Bartlett ako Frank, Nick Offerman ako Bill, Melanie Lynskey ako Kathleen, Storm Reid ako Riley, Merle Dandridge ako Marlene, Jeffrey Pierce ako Perry, Lamar Johnson ako Henry, Keivonn Woodard ako Sam, Graham Greene ako Marlon a Elaine Miles ako Florence. Vo filme ďalej hrajú Ashley Johnson a Troy Baker.


HBO Max

Naughty Dog exkluzívne pre platformy PlayStation®, scenár napísali a produkujú Craig Mazin a Neil Druckmann. Seriál vzniká v koprodukcii so Sony Pictures Television a jeho producentmi sú Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan a Rose Lam.

Produkčné spoločnosti: M: PlayStation Productions, Word Games, Mighty Mint a Naughty Dog.

Viac o téme: #akčný #dobrodružný #dráma #hbomax #horor #scifi #seriál #thelastofus #thriller