Americká hudobná fantasy romantická komédia „Rozčarovaná“ už onedlho na Disney+.

Od svadby Giselle a Roberta uplynulo už pätnásť rokov a Giselle medzitým prišla o ilúzie života v meste. V snahe nájsť rozprávkovejší život sa pár rozhodne presunúť svoju rozrastajúcu sa rodinu do ospalého mestečka Monroeville.

Giselline nádeje sa však žiaľ nenaplnia. Predmestie má nové pravidlá a svoju miestnu včeliu kráľovnú Malvinu Monroe, vďaka ktorej Giselle cíti ešte viac, ako vôbec nezapadá. Zo zúfalstva, že sa jej nedarí nájsť svoje „šťastne až na veky vekov“, využije mágiu z Andalasie a premení celé mesto na skutočnú rozprávku, čím ohrozí budúce šťastie svojej rodiny. Giselle súperí s časom, aby kúzlo zvrátila a pochopila, čo „šťastne až na veky vekov“ pre ňu a pre jej rodinu vôbec znamená.


Walt Disney Studios

DISENCHANTED je pokračovaním filmu Enchanted z roku 2007. Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden a Idina Menzel si zopakujú svoje úlohy z prvého filmu, pričom Rachel Covey nahradila Gabriella Baldacchino. K nim sa pridávajú nováčikovia Maya Rudolph, Yvette Nicole Brown, Jayma Mays, Oscar Nunez a Griffin Newman.

Viac o téme: #DISENCHANTED #Disney #dobrodružný #fantasy #rodinný #romantický #ROZČAROVANÁ