Jessica Chastain a Eddie Redmayne v strhujúcom thrilleri založenom na skutočných udalostiach, „THE GOOD NURSE“.

Netflix Media Center

Sestra, ktorá má podozrenie, že jej kolega je zodpovedný za sériu záhadných úmrtí pacientov, riskuje vlastný život, aby odhalila pravdu v tomto strhujúcom thrilleri založenom na skutočných udalostiach.

Amy, súcitnú zdravotnú sestru a slobodnú matku, ktorá zápasí so život ohrozujúcou srdcovou chorobou, ťažké a náročné nočné zmeny na JIS-ke dotiahnu až na jej fyzické a emocionálne hranice. Pomoc však prichádza, keď na jej oddelení začína Charlie, premýšľajúci a empatický zdravotný brat. Počas dlhých nocí v nemocnici medzi nimi vznikne silné a oddané priateľstvo a Amy po prvýkrát po rokoch skutočne verí v budúcnosť seba a svojich malých dcér. Ale po sérii záhadných úmrtí pacientov začne vyšetrovanie, ktoré ukáže, že Charlie je hlavným podozrivým. Amy je nútená riskovať svoj život a bezpečnosť svojich detí, aby odhalila pravdu.


Netflix

Strhujúci thriller založený na skutočných udalostiach „THE GOOD NURSE“ režíroval Tobias Lindholm, nominovaný na Oscara, napísala ho Krysty Wilson-Cairns a v hlavnej úlohe sa predstavia Jessica Chastain ako Amy Loughren, Eddie Redmayne ako Charles Cullen, Nnamdi Asomugha, Noah Emmerich a Kim Dickens.

Viac o téme: #dráma #eddieredmayne #jessicachastain #krimi #mysteriózní #Netflix #thegoodnurse #thriller